2015 gümrük

asmuz

Yeni Uye
Katılım
22 Şub 2015
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Yaş
26
merhaba ben yurtdışından kumanda siparişi vermek istiyorum bazı şeyler okudum rc kumanda ile ilgili. almak istediğim kumanda bu:
( )
bunu getirtebilirmiyim yada türkiyede satan internet sitesi varmı kütahyadayım.
bide yılda kaç defa yurt dışı alışveriş yapabilirim şimdiden teşekkürler
 
2015 gümrük

Ahmet merhabalar,

Sorularını sormaya başlamadan önce, açacağın bir tanışma konusu ile biz seni tanısak nasıl olur ? Üye olurken sana gönderilmiş olan özel mesajı okuyabilir ya da aşağıdaki konuyu inceleyip gereğini yapabilirsin.



Bir de forumun "Ara" özelliğini kullanırsan, bir çok sorunun halihazırda cevaplanmış olduğunu göreceksin. Alışverişle ile ilgili bilgiler için aşağıdaki bölümden faydalanabilirsin.

 
2015 gümrük

baktım ama 2015 te birşeylerin değiştiğini duymuştum
:saygilar:
 
2015 gümrük

Çok ciddi bir değişiklik bulunmuyor.
 
2015 gümrük

Arkadaşlar herkese selamlar başlıkla pek ilgili değil ama yeni konu açmak istemedim. Aliexpress.comdan 30 dolar civarında çin menşeili bir firmadan v977 yedek parçası siparişi verdim .Contact name kısmına yanlışlıkla (iş adresi) yazdım adresim doğru ancak ad soyad bilgisi yok. Satıcıya mail attım fakat ve gelen cevapta maili geç okuduklarını urunu kargoya verdiklerini söylediler. Gümrükte sıkıntı çıkarmı zorunlu olarak isim arıyorlarmı? (Daha önce kaç sipariş geldi, TC sorgulaması vs..) gümrükte sorun çıkmassa posta bana ulaşır gümrük iş ve işleyişini bilmiyorum.
 
2015 gümrük

Aliexpresste siparis detayinin goruntusunu bi atabilirsen durum daha net anlasilir oradaki adres bilgisine postalamistir satici ad soyad olmadan nasil verildi siparis o kısım lar boş oldugunda hatta turkce karekterle yazilsa hata veriyor sistem.
 
2015 gümrük

Contact name kisminda is adresi yaziyor bos degil ben contact name kismini adres basligi olarak dusundum. Siparisi verdikten sonra farkettim ad soyad hic bir yerde yazmiyor.
 
2015 gümrük

Sorun olmuyor bende aynısını yaptım ptt den aradılar sonra teslim ettiler
 
2015 gümrük

Sipariş Mayıs'ta verilmiş. Acaba bir gelişme oldu mu ?
 
2015 gümrük

Ürünü teslim aldım satıcı ile tekrar iletişime geçtim ve ürüne ulaştığını ve düzelttiğini söyledi içerisinde lipo pil olduğu için bir aydan fazla bekledim ama geçte olsa geldi.