400-500 TL Train Model Uçak Önerisi

Jexxkkaa

Yeni Uye
Katılım
29 Ağu 2017
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
20
Öncelikle selalar abilerim ablalarım kardeşlerim :saygilar:

Forumda train model uçak seçimi ile ilgilli bir video olduugnu bılıyorum fakat 2013 yılında çekilen bir video oldugu ve anlatılanlara göre model bulakta zorlandıgım için size başvurmak zorunda kaldım.Dediğim gibi 400-500 TL civarlarıdna model önerirseniz çok sevinirim ilk modelim olucak bu arada.
 
400-500 TL Train Model Uçak Önerisi

Birkaç yıl önce wingdragon ve wingtiger modelleri vardi rtf olarak. Şuan bildiğim kadarıyla bu modeller stoklarda yok.

Uygun ekipmanlar alıp kendin model yapabilirsin.
 
400-500 TL Train Model Uçak Önerisi

Aynısını bende dşüündüm abi ama olurda birşeyleri yanlış yaparsam diyerek yapadım hatta şuan evde planör yapıyorum tahta çubuklardan 3 tane yaptıgımdan 1 tanesi düzgün uçtu :D


galiba bende toplayacagım ama hangı parçaları almam gerektıgını söylermısınız ?
 
400-500 TL Train Model Uçak Önerisi

Adana da senin yaşlarında Utku Yeni kardeşimiz var. Bence sen onla tanış ve Adana da ki uçuşlara katıl öncelikle. Ordakilerden de tavsiyeler al ve sana model toplarken birebir yardım etme imkanları olabilir.

İlk önce sim kumandası alabilirsin. Model için acele etme. Biraz araştır yapmak istediğin model olursa elektronik konusunda yardımcı oluruz.
 
400-500 TL Train Model Uçak Önerisi

Öncelikle balsadan bir model mi yoksa foam (sıkıştırılmış köpük) model mi istiyorsun? Ucuz modellerin bulunabildiği sitelere mesela: Hobbyking veya Banggood'daki RTF(uçuşa hazır) modellere bakabilirsin.
El yapımı düşünüyorsan; Flite test sitesindeki üstten kanatlı trainer modellere bak derim, plandan el yapımı şekilde maket kartonundan yaparsın. Nasıl yapılacağı da video ile anlatılıyor zaten.