550E icin DFC upgrade'i

gumush

Uye
Katılım
13 Şub 2014
Mesajlar
183
Tepkime puanı
111
Yaş
47
Bir arastirayim dedim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
550E icin DFC upgrade'i

Aklımızdan her geçen şey için konu açmıyoruz yoksa konu kalabalığında aranan şeylere ulaşmak imkansız olur. Kafanızda bir proje varsa önce iyice araştırıp uygulayıp en son ilgili bölüme fotoğraflarla destekli ben bunu böyle yaptım yada yapacam öneriniz varmıdır diye konu açılabilir. Bizde fikrimizi söyleriz. Trex modellerini dfc yapmak için sadece dfc dönüşüm setini almak yeterli başka ekstra parçaya gerek yok. FBL ünitesi tercihi ise bambaşka bir dünya. Teşekkürler.
 
550E icin DFC upgrade'i

Tesekkur ederim, istenirse kaldirilabilir sorun degil.

Arastirmalarim sonunda upgrade kitler'e ilave bazi parcalarin kullanilabilecegini gordum. Bu nedenle biraz kafam karisti urunlerin aciklamalarinda 550E v1 icin sunuda almaniz gerek kismindan hareket ile gerekli olanlarin kodlari ile bir listesini cikarayim dedim.

Boyle bir planim var , yakin zamanda harcama yapmayayim ancak bir kirim durumunda upgrade edeyim gibi bir fikrim olustu. Ama yinede kararsiz kaldim. TR'de bir arkadasimiz uygun sayilabilecek bir fiyatla satiyormus.

Yukarida belirtmedim ama genel olarak fikirlerinizi alabilirim seklinde yazabilirdim.

- Boyle bir upgrade'in cok bir getirisi olmaz ,
- bunun yerine su markanin uyumlu upgrade parca listesi sudur
- bunlari aldiginizda su parcada sorun yasayabilirsiniz , sunuda ilave edin

vs gibi olasi cevaplar olabilecegini dusunmustum.
 
550E icin DFC upgrade'i

Asagidaki konulari incelemeye firsatiniz oldu mu ? Zira her ne kadar sinif farki olsa da mantik olarak benzer mantik kullamiyor.




FBL sistemin artilari oldugu kadar eksileri de var. Ozellile kirimlardaki servo ariza riski ozellikle baslamgic seviyesi yeni modelciler icin Biraz maddi anlamda yipratici olabiliyor. Diger taraftan FBl modelleri ucurmak cubuklu modellere gore 1 tik daha kolay. Bu nedenle arti ve eskilerii iyi dusunup, bilerek hareket etmekte fayda var. Daha fazla detay icin:


 
550E icin DFC upgrade'i

Sizin şu anda kullandığınız kafanın yakından birkaç resmini koyar mısınız? Duruma göre 2 veya 3 numaradan biri, hatta ikisi birden gereksiz olacaktır.
 
550E icin DFC upgrade'i

Mehmet bey nazik yonlendirmeniz icin tesekkur ederim. FBL ile ilgili olanlari okumustum ama 500dfc upgrade'i okumamistim. Aslinda ihtiyacim olan bilgilerin cogunu anlatiyor gibi.

Emre yarin fotograflarini cekip gonderecegim. Ilgin icin tesekkur ederim.