Ankara Multicoptercileri

Katılım
12 Şub 2017
Mesajlar
40
Tepkime puanı
35
Yaş
42
Konum
ankara
İlgi Alanı
Multikopter
Merhabalar
Ankarada ikamet ediyorum. Kendi çabalarımla özellikle RC KOLİK arşivini hatimederek bir adet multicoper (ZMR 250) toplama çalıştım. Biraz uzun sürsede şu an uçurmayı başarmış durumdayım. Fakat Ankarada hangi alanların FPV Racing uçuş için uygun olduğunu bilmiyorum. Uzun zaman uğraşıp toplamaya çalıştığım ZMR 250 mi ilk uçuşta kırıma uğratmak yada daha kötüsü kaybetmek istemiyorum. Hobinin paylaştıkca güzel olduğuna inan biri olarak bu tarz ekipmanlarla uçuşa giden arkadaşların yardımlarını rica ediyorum. Hem eksiklerimi görmek hem de pilotajı mı geliştirmek için tek başıma yeterli olabileciğime inanmıyorum.
Herkeze mutlu ve eğlenceli forumlar.
 
Ankara Mulricoptercileri

Aramiza hosgeldin Ahmet :RCKolik:

Forumda aktif Ankaralı Quadci arkadaşlarımız var. Eski konulara bakarsan omlarla temasa geçerek buluşmalara katılabilirsin ve senin de dediğin gibi gayet zevkli olur


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ankara Multicoptercileri

Hoşgeldiniz Aykut Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Ankara Multicoptercileri

Tekrardan hoşbulduk.
Affınıza sığınarak düzeltme yapma ihtiyacı duydum. Aslında aranız Şubat 2017 de dahil olmuştum. Tanışma konusuna kısaca kendimden bahsetmiştim. Buradaki konuyu açarken tekrar tanışma mesajı gibi bir giriş yaparak sorunun bende olduğunu fark ettim ve sizleri tekrar tekrar yormamak için düzeltme mesajını atma ihtiyacı duydum. Merak ettiğim konuları yeni konu açıp sormak yerine önce arama yaparak bulma taraftarı olduğum için çok fazla etkinlik göstermedim. Saygılarımla. :saygilar: :RCKolik: