Bunlar işe yarar mı?

Aga

Rabbine kul olamayan, davasına er olamaz...
Katılım
1 Kas 2013
Mesajlar
66
Tepkime puanı
0
Web sitesi
www.krank.com.tr
Arkadaşlar Selam,

Uçan ilk oyuncağım buydu, haliyle baya yıpranmış vaziyette. Şimdi diyorum ki, bundaki TX/RX'i cicoz yapmada kullanabilir miyim acep? Belki saçma bir sorudur ama yine de sormak istedim :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Bunlar işe yarar mı?

merhabalar bekir bey,
ucan kanatta kumandayı kullanabilirisiniz fakat alıcıyı kullanamazsınız.alıcıyı kullanamamanızın sebebi kendinden mixli olmasıdır.fakat mixsiz normal e sky alıcılar piyasada var onlardan alırsanız kullanabilirsiniz.hatta alıcının markasının e-sky olma zorunlulugu da yok aynı protokolu kullanan başka marka alıcılarla da kullanabilirsiniz.aynı protokolu kullanan diğre markalarla ilgili de bilgi vermek isterdim fakat net bir bilgim yok.ancak tahmini olarak thkdaki e-fly ların uyumlu olabilecegini dusunuyorum.thk model ucak dan bilgi alabilirsiniz bu konuda.zaten konuyu goren bilgisi olan arkadaslar varsa onlarda yazacaklardır.umarım yararlı olmustur.iyi forumlar dilerim.iyi akşamlar.. :)
 
Bunlar işe yarar mı?

Bekir kardeşim, vericiyi de kullanamazsın uçan kanat için. Çünkü bu radyo 4 kanallı olmasına ve uçan kanat için üç kanal yeterli olmasına rağmen eleron ve elevatör mix'i yok. Bunun için ilave olarak alıcı ile servolar arasına takılan bir mixer ünitesi gerekir. Ama doğrudan normal 4 kanal bir uçakta kullanabilirsin. Bunun Lama V4 olanının 35 Mhz'lik radyosunu ben kullanmıştım ve modelle birlikte RTF olarak satmıştım. Hatta kanalları doğru bağlanırsa tümleşik alıcıyı da kullanabileceğini düşünüyorum.
 
Bunlar işe yarar mı?

Çok teşekkür ediyorum, pek bir işe yaramıyor anlaşılan. Neyse dursun bakalım o zaman :/