Clancy Aviation Lazy Bee

Clancy Aviation Lazy Bee

2. videoyu izleyemedim ama kırıma gerçekten çok üzüldüm :(...Aslında kalkışı gayet güzel uçacağını gösteriyor fakat sinyal problemi malesef her modelin ölümcül tehlikesi...
Ömer abi , hangi alıcıyı kullandın ya da kumanda kaynaklı mı oldu...Belki benim sık yaşadığım esc sorunu da olmuş olabilir...Ömer abim ısrarla bu modeli yapar ve uçurur , bence çok şirin ama uçurması bir o kadar zor olan bu modeli , yerden kaldırmak bile büyük bir başarıydı... :bravo:

Sağlık olsun , haftayı en azından benim gibi pas geçmemişsiniz... :thumbup: Ellerinize sağlık :saygilar:
 
Clancy Aviation Lazy Bee

Üzüldüm, geçmiş olsun Ömer bey.. Onarımdan sonra tekrar uçuş olacaktır, bekliyoruz :)
 
Clancy Aviation Lazy Bee

Çok geçmiş olsun. Kumanda kaybı hepimizin korkulu rüyası. Ama onarılmayacak bir kırım değil gibi. Sanırım şu uzun antenli kumandaları artık müzeye kaldırmak gerekiyor. :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Clancy Aviation Lazy Bee

Ömer abi geçmiş olsun, senin tembel arıyı merakla takip ediyorum. Eminim sen onun tembelliğini bozacaksın.



Dragonfly...
 
Ömer abi geçmiş olsun, çok sevimli model olunca nazara gelmiştir :)

Kumanda konusunda ise Sümer abiye katılıyorum.
 
Clancy Aviation Lazy Bee

Abi geçmiş olsun. Ben de hem Sümer Abiye hem Rasim'e katılıyorum :D Uçağı kırımdan sonra göremedik ama kanadı yerine taktın mı tamam bence :D
 
Clancy Aviation Lazy Bee

Ömer abi geçmiş olsun
 
Clancy Aviation Lazy Bee

Arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim. Hani dilimizde bir özdeyiş vardır; "Hacı olmayacak hacıyı deve doruğunda yılan sokar" diye. Bu da öyle oldu. Başından sonuna kadar ısınamadım bu modele. Kırımda kanatta fazla bir şey olmasa da, gövde oldukça hasarlı. İlla onarıcam dersem, onarılır. Ama uğraşmaya değmez! Sorunlu modellerden bıktım, hangarda bir tane daha istemiyorum. Üzüldüğüm yalnızca harcadığım kaplama ve zaman. Sekiz ay süründü, sekiz dakika uçaydı iyiydi.

Mesafe sorununa gelince, sorun alıcı anteni gibi görünüyor. Alıcı Corona'nın, daha önce de sorunsuz kullandığım, 35 Mhz kristalsiz alıcısı. Ama bugün fark ettim ki, alıcı anteninde kopukluk var gibi, sanki içinin teli kopuk da, dışının izolasyonu tutuyor.

Öte yandan, aynı gün bir kırım daha yaşadım. Bir kaç sene önce yaptığım ve burada paylaştığım, aslında kızaklı su uçağı olan, ama sonradan tekerlek taktığım eğitim modeli karakterli Sea Hawk, yine kontrol kaybından dolayı hafif hasarlı bir kırım yaşadı. Bunda 2.4 sistem vardı. Alıcı piline telemetriden baktığımda dolu göründüğü için akşamdan şarj etmedim. Sahada da baktığımda dolu görünüyordu. Ama sanırım birden çöktüler ve kırım. Yani görünen o ki, sorun kumandada değil, bende!... :embarras:
 
Clancy Aviation Lazy Bee

Geçmiş olsun Ömer abi :-\
 
Clancy Aviation Lazy Bee

Ömer abi geçmiş olsun. :saygilar:
 
Clancy Aviation Lazy Bee

Ömer abi geçmiş olsun. :(


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Clancy Aviation Lazy Bee

Ömer abi çok geçmiş olsun, cidden nazar değecek kadar güzel bir modeldi, canınız sağolsun. :-\