[Duyuru]: 2017 RCKolik Buluşma Takvimi

Emre Kaman

Moderator
Katılım
21 Kas 2013
Mesajlar
6,273
Tepkime puanı
12,103
Yaş
42
Konum
İzmir
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar selamlar. Forum buluşmalarımız açısından oldukça hareketli geçen 2015'in ardından, 2016'ya da hızlı bir giriş yapmıştık ki, önce İHA Yönetmeliği ve takip eden uçuş yasakları, ardından ülkemizin içinden geçtiği sıkıntılı süreç ve Ohal durumu dolayısıyla, 2016 gerek bireysel uçuşlarımız, gerekse toplu buluşma organizasyonlarımız açısından kayıp bir yıl oldu. Düzenlemeyi veya katılmayı planladığımız bir çok organizasyon (Kocaeli, Düzce, Eskişehir, Adana, Yozgat...) elde olmayan sebeplerle iptal oldu.

Üzülerek görüyoruz ki, bir çok şehrimizde haftalık düzenli olarak buluşan ekiplerimizden bile buluşma/uçuş haberi alamaz olduk. Eskişehir ekibi olarak biz, haftada bir kere sahaya çıktığımızda "bu hafta uçamadık" derken, şimdi ayda bir buluşmaya şükür eder hale geldik :(

Kocaeli'de düzenlenmesine alıştığımız kalabalık RCKolik buluşmalarımızı gerçekleştiremedik, zira bildiğiniz gibi uçan herşey yasaklanmış durumda. Eskişehir'deki yeni sahamız büyük bir buluşmaya elverişli olmadığı gibi, kış mevsiminde hayatta kalmaya da pek elverişli değil :) Zaten bu yüzden fırsat buldukça kendimizi daha sıcak bir yerlere atmaya çabalıyoruz.

Yaklaşan 2017'nin ülkemiz ve hobimiz adına daha güzel bir yıl olması dileği ve umuduyla, 2017 yılı içerisinde düzenlemeyi, düzenlenirse katılmayı planladığımız buluşmalar aşağıdaki listededir. Listemizi eklemelerle daha da kalabalıklaştıracağınızı umuyoruz :)

- Kocaeli
- İstanbul
- Ankara
- Gölyaka/Düzce
- Eskişehir
- Adana
- Konya
- Trabzon (Doğu Karadeniz)
- İzmir
- Bursa
- Yozgat
- Gaziantep
- ...
- ...
- ...

Tarihler ve lokasyonlar ile ilgili olarak, hava koşulları, ulaşım durumu, dönemsel şartlar (okul tatili, yaz tatili, ramazan gibi) ilerleyen dönemde konuşulup kararlaştırılacaktır. Bu şehirlerden ve/veya diğer şehirlerimizden bir buluşma organize etmek isteyen üyelerimizin bizimle irtibata geçmelerini canı gönülden isteriz. Saha durumu, imkanları, gerekli olabilecek izinler, kalacak yer ve şehir içi ulaşım gibi diğer her türlü detayı ayrıca görüşmek üzere, şimdilik tek dileğimiz 2017'nin bize daha iyi günler getirmesidir.

En yakın zamanda görüşmek üzere! :D :RCKolik:

RCKolik Yönetimi
 
[Duyuru]: 2017 RCKolik Buluşma Takvimi

Emre klavyene sağlık. 2016 yılını çok güzel özetlemişsin.

Kocaelinde yaşanan olumsuzluk nedeniyle ne yazık ki istediğimiz şekilde kalabalık buluşma organize edemez hale geldik.

Eskiden 1-2 hafta önce davet konusu açıp özellikle yakın illerde oturan arkadaşlarımızi cagirabilirken, son donemde küçük, kaçak buluşmalar yapmak zorunda kaldık ne yazık ki. Arkadaşlarımızın çoğu zaten durumun farkında. Ama ben yine de yeniden vurgulamak istedim. Gönül tüm dostları sıkça kocaelinde ağırlamak istiyor ama 2016 son dönemleri ne yazık ki buna imkan vermedi.

İnsallah 2017 yılı bu anlamda çok daha bereketli bir yıl olacak. Tıpkı 2015 olduğu gibi sıkça bir ara gelip, güzel ve unutulmaz buluşmalara imza edeceğiz.

Bu süreçte anlayış gösteren tüm dost ve kardeşlerimize şahsım ve Kocaeli ekibi adına bir kez daha tesekkur etmek isterim.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
[Duyuru]: 2017 RCKolik Buluşma Takvimi

Eline sağlık Emre çok güzel bir konu olmuş. :bravo:

İnşallah güzel bir takvimimiz olur ve her sene keyifle bir araya gelip biribirinden güzel buluşmalarda beraber oluruz. :RCKolik:

Buluşmalar bu hobinin lokomotifi bence, içimizdeki hevesi tetikliyor. :)

Her buluşma bir tazelenme demek sanki. :thumbup:
 
[Duyuru]: 2017 RCKolik Buluşma Takvimi

Abilerim Konya'da gelişen hızlı bir süreç var. Sayıca oldukça fazla olmamıza rağmen nedensiz bir şekilde aktifliğimiz düştü. Pistimizi de yapmış olmakla beraber yetersiz bir fizibiletimiz var. Elektrik - su - tuvalet imkanlarimizin olmamasindan ötürü misafir ağırlamak konusunda çekingeniz. Ama alabildiğine boş bir arazide güvenli bir sekilde uçuş yapmak mümkün. Özellikle siz değerli büyüklerimizi ağırlamaktan memnun bile olurum. Siz yeterki isteyin her zaman beklerim. 17 Aralık tarihinde Şeb-i Aruz törenlerimiz var. İsterseniz o tarihlerde gelebilirsiniz. Ama o dönemlerde hava elverişsiz olması muhtemel. Ayrıca Receb ayinin ilk günü şivrilik etkinliğide olur Konya'da ardından da fener alayı. Şivrilikte çocuklar kapımıza gelir ve bizlerde onlara şeker ikram ederiz. Ayrıca aç gelmeye özen gösterin etli ekmek - fırın kebabı - bamya çorbası - etli pilav - zerde ve daha nice lezzetlerimizle soframızda geniştir. Konaklamak için tercihinize göre beş yıldızlı Konya manzaralı otellerimiz, Sille içerisinde butik otellerimiz mevcit. Mevlana ve türbelerimizde vardır. Onun haricinde Konya'ya yakın Çatalhöyük, Beyşehir Gölü gibi ziyaretlerde yapabiliriz. Bunları bir hafta sonuna. Cuma - Cumartesi - Pzar gibi sığdırabiliriz. Yeterki siz isteyin.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
[Duyuru]: 2017 RCKolik Buluşma Takvimi

Kardeşler.
Karadeniz de kendine ait özel mülk uçuş alanına sahip ve ve bünyesinde çok çeşitli rc model bulunduran en kalabalık grubuna sahip şehridir. Giresun.

Ben giresunlu değilim. Giresunda ikamet ettiğim için bana düştü söz.
Emre.... Giresun u ayırma ayrıcalığı nın özel sebebi varmı?
 
[Duyuru]: 2017 RCKolik Buluşma Takvimi

tacettin sahin' Alıntı:
Kardeşler.
Karadeniz de kendine ait özel mülk uçuş alanına sahip ve ve bünyesinde çok çeşitli rc model bulunduran en kalabalık grubuna sahip şehridir. Giresun.

Ben giresunlu değilim. Giresunda ikamet ettiğim için bana düştü söz.
Emre.... Giresun u ayırma ayrıcalığı nın özel sebebi varmı?

Hiçbir sebebi yok, ayırdığımın farkında bile değilim. Daha iyi oldu mu şimdi?
 
Gaziantep buluşmasını daha önceden de konuşmuştuk.
İnşallah yeni yılda tüm dostlarımızı ve ailemizi ağırlamak isterim :RCKolik: :saygilar:
 
[Duyuru]: 2017 RCKolik Buluşma Takvimi

Merhabalar bizde havaalanıyla konuşup gerekli izinleri alarak ,Bursa ekibi olarak bi davet yapacaktık malesef 2016 daki tahliksizler yüzünden yapamadık sözümüzde askıda kaldı ,bu yüzden biraz mahçubuz.

Bende 2017 yılın tüm ülke adına hayırlı bi yıl olmasını diliyorum, umarım enazından o eski günlerimize döneriz. Her ilimizde bol bol uçuşlar, buluşmalar görürüz.
 
[Duyuru]: 2017 RCKolik Buluşma Takvimi

Adana her zaman müsayit. kışın ılıman iklimi sayesinde yılın her gününde (yazları hariç) buluşmaya müsayit bir yer.

- Kelaynak havacılık kulübüde her türlü imkanı bize sunacaktır (wc, lavabo vs.) ayriyetten ücret karşılığında 15 dakka lık uçuş imkanı sağlıyor .

- otel ve şehir içi ulaşım zaten yerler belli . oldukça kaliteli ve ekonomik fiyatlarda .

- Yeme içme konusunda zaten bir cennet. 7/24 yemek yiyen bir şehir. her şeyi zirvede yaşıyor .

Şubat ayında havalar nasıl olur bilmem 15 tatil de eğer hava da güneş olırsa en az 15 derece sıcaklığı görür.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
[Duyuru]: 2017 RCKolik Buluşma Takvimi

Bursa, Adana ve Antep bu sene gitmeyi planladığımız ama malum şartlardan gidemeyip içimizde kalan yerler arkadaşlar. İnşallah yeni yılda bu şehirlerin ekmeğini yiyip suyunu içeceğiz, tozunu attıracağız. Adana Kelaynak zaten ikinci evimiz ;D Konya için de kendi aramızda konuşup, "Doğuş'a bir zarf atarız" demiştik, zarfa da gerek kalmadı. RCKolik farkı! :thumbup:
 
[Duyuru]: 2017 RCKolik Buluşma Takvimi

2 yıldır ertelediğimiz trabzon merkezli doğu karadeniz buluşmasını inşallah bu yaz ne olursa olsun gerçekleştireceğiz :)
 
[Duyuru]: 2017 RCKolik Buluşma Takvimi

Bende KEEP RC HELIS ALIVE diyerek nacizane bir fikir ortaya atayim.
Gittiğimiz şehirlerin kalabalık bir yerine birkaç saatliğine bir stant açıp heli leri sergilesek, simulator kurup deneyimletsek veya bir sinevizyon ile uçuş videoları paylassak, nasıl olur.
 
[Duyuru]: 2017 RCKolik Buluşma Takvimi

Karadeniz ekibi olarak herkesi ağırlamak isteriz ama Muammer abinin de dediği gibi 2 senedir erteleyip duruyoruz :eek:f:

İnşallah bu sene bu adımı atacağız ;D
 
[Duyuru]: 2017 RCKolik Buluşma Takvimi

Bu sene de cagirmazsaniz bulusmayi biz duzenleyip sizi cagiricaz [emoji23]