e-fly alıcıyı çalıştıramadım

Merhaba, yeni alıcıyı aldım. Fakat kumandamla eşleyemedim. Eskisiyle tek farkı iki antenli ve bir yerinde DSSS yazıyor. Bunun nedeni ne olabilir?
 
Çınar, verici ve alıcının markaları ve modelleri nedir? Bir fotoğraf gönderebilirmisin?
 
Bir de rica etsek Pofildeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyebilir misin ?

 
Kumanda ve alıcıyı Gökçen Havacılıktan set olarak almıştım. Daha sonra alıcıyı yaktım. Kumandanın üzerinde Gökçen Havacılıkın Amblemi var ama e fly kumandalarla aynı. Alıcıyı da e fly marka aldım.
 
Radyo seti şu linkteki radyolardan hangisi?

 


Kumanda bundan biraz daha farklı.
 
Cinar flood yapma, sakin ol, soylemek istediklerini toparla, tek bir mesajda hepsini soyle. Ayrica;

Bir de rica etsek Pofildeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyebilir misin ?


Yerinde olsam Admin’in sozlerine de kulak verirdim...
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Tamam yeniden özetle anlatayım. Ankara' da Gökçen Havacılıktan bir kumanda ve alıcı seti aldım. Daha sonra alıcıya yüksek akım verdiğim için yaktım. Bu nedenle yeni bir alıcı aldım. Fakat kumanda da bir sorun yok. Kumanda ve alıcıda tek fark e fly yerine Gökçen Havacılık yazması. Bu nedenle yeni aldığım alıcı e fly marka. Tek sorun şu an alıcıyla kumandayı eşleştirememem. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Levent Suberk
Alıcının Batt yazan girişine bind soketini tak. Alıcının herhangi bir servo girişine artı ve eksi kutuplara dikkat ederek 4 tane kalem pilden oluşan pil kutusunun çıkışını tak. Vericinin Bind tuşuna basılı tutarken vericiyi aç. Az sonra bind işlemi olacak.:D
 
Batt yazılı yere Bind soketini taktın, pili servo girişine artı ve eksi doğru olarak taktın. Vericideki Bind tuşuna basılı tutarken vericiyi aç, Bind tuşunu bırakma.