[Foto]: Yuvacık Buluşması - 15.04.17

[Foto]: Yuvacık Buluşması - 15.04.17

Valla süper buluşma olmuş. Biz yalnız takılırken böyle buluşmaları görünce kıskanmıyor değilim :)
 
[Foto]: Yuvacık Buluşması - 15.04.17

Gerçekten süper bir buluşma oldu. Özellikle de sahada kalabildiğm süre olarak doya doya vakit geçirdim diyebilirim. :hoppa:

Türkiyede'ki nitro modellerin neredeyse %50'si sahadaydı. :lollol: :lol: :lol: Tabi modellerimiz bu kadar nadir bulununca naz niyaz yapmayı da ihmal etmediler yine :eek:f: Hemen şımarıp " Yok çalışmasam mı, aman efendim egzozum gevşedi uçulmaz bugün... " :laugh:

Ama tabi biz Emre'yle pes etmedik ve ikisini de uçurduk. :thumbup: :halay: Hatta Emre üçüncü depoya bile geçmişti ama ufak bir aksilik sonrası skid hasarı ile günü noktalamak durumunda kaldı. :( Neyseki iki modelde ufak bir ilgi-alaka sonrasında bir sonraki buluşmaya hazırlar. :thumbup:

Bizim Murat sanki haberini almış gibi durdu durdu yine turnayı gözünden vurdu. :laugh: Emre'nin daha bir kere uçmuş 570'ini alıverdi hadi onu bırak neredeyse modeli uçmaktan eskitti diyebilirim. :lollol: Şaka bir tarafa her iki arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olsun. :thumbup:

Erdeniz'le Murat'ın dönüşlerinin etkileri fotoğraflardan çok net bir şekilde görülüyordur sanırım. :laugh: Ellerine sağlık, özlemişiz doğrusu. :halay: İnşallah daha sık görürüz bundan sonra aramızda. :coolxf:

Şafak'ın yeni modelini inceledik, maşallah çok güzel. :yuppi: Onun uçuşlarını da sabırsızlıkla bekliyoruz. %p

Mustafa Hacılar kardeşim de, almış 500'ünü gelmiş uçuşlarını yaptı sahada muhabbet sohbet keyfimiz yerindeydi. Mehmet abi günün özetini zaten çok güzel yapmış; sahada lehim, kaynak ;D nargile ne istersen vardı. En kötü günümüz böyle olsun inşallah. :RCKolik:
 
[Foto]: Yuvacık Buluşması - 15.04.17

Güzel yorumlar için teşekkürler arkadaşlar :thumbup: İnşallah cok daha güzelini 20 Mayıs THK Izmit Modelcilik Festivalinde yapacağız :halay:

Bu arada 2-3 saat içinde güne ait 14 tane :eek: ;D videomuz yayında olacak :RCKolik:
 
[Foto]: Yuvacık Buluşması - 15.04.17

On mu dört? :eek: :lollol: :lol:

:bravo: :halay: :yuppi: :hoppa: :thumbup:
 
[Foto]: Yuvacık Buluşması - 15.04.17

Elinize sağlık paylaşım için teşekkürler.

Keşke mangal fotosu olmasaydı, şaka şaka, afiyet bal şeker olsun.