Fpv tx&rx

Fpv tx&rx

Yok kardeşim.O elindeki 4 kanallı üstelik. Onu telefonda çalıştırana kadar göbeğin çatlar. Bide driver lazım. Bu direk kamerayı takçıkar webcame dönüştürüyor diyebiliriz. Android camera fi programını indirip hemen kullanabilirsin telefonda.(Ben sadece samsung s4 te denedim). Telefon için USB to mini usb dönüştürücü gerekiyor tabi.5-10 TL ye alınıyor.Bazı çin malı tabletlerden falanda çıkar.
 
Fpv tx&rx

Buğra Kabakçı' Alıntı:
Hocam selamlar.
FPV olayı çok derin bir olay, sadece multicopter değil güncel hayatta da kullanılan bir sürü ekipman (güvenlik kamerası vsvs)var ne yaparsanız yapın FPV işine girecekseniz eğer mutlaka daha önceden tecrübe eden birilerinin tavsiyesiyle bu işe başlayın.

1- o elinizdeki kamera olur, zaten 3 tane kablo kullanılacak; sinyal-güç-gnd.
Ancak bu kamera açık hava için yeterli mi?? Uçarken Güneşi gördüğünüzde kamera sapıtıp renk patlaması yapacak mı?
Bence bunu riske etmeyin..

2- Ben aliexpressteki satıcılara orijinallik konusunda hiç güvenmiyorum. adamlar 3$ lık ürünün bile çakmasını yapıyor ki low-pass filter kullansanız da hiçbirşeye yaramıyor..
Tavsiyem hazır kitlere hiç bulaşmayın ellerindeki tüm bitik malzemeleri toplayıp satıyorlar. Fiyat olarak evet o kitlerden pahalı ama, o kadar para verdikten sonra 30-40 dolar daha fazla para verin. En azından sisteminiz kusursuz çalışsın.. Koptu kopacak diye panik-risk unsurunu gözardı etmeyin..
200mw set'de düşünebilirsin ben 200mw boscam ile 1,7km gitmiştim ama; şehir içinde hiç verimli değiller, 100m de cızırtı başlar.Tavsiyem;





monitör 30-35 dolar arası aliexpresste mavi ekransız (karıncalı) monitörler var, 9gramlık ts5828 600mw transmitterlar da güzel

3- Eğer quadcopterin kendi pilinden besleyecekseniz araya mutlaka voltaj filtresi koyun. Yoksa ani akım çekimlerinde karıncaları izlersiniz..

şöyle birşey işinizi iyi görür..

kardes biraz arastirdim dediklerini.evde ubec var kullanmiyorum.bunun yerine onu kullansam olurmu?turnigy UBEC 5A
3- Eğer quadcopterin kendi pilinden besleyecekseniz araya mutlaka voltaj filtresi koyun. Yoksa ani akım çekimlerinde karıncaları izlersiniz..

şöyle birşey işinizi iyi görür..