Goblin Thunder Ailesi

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,452
Tepkime puanı
43,427
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Sizce de Goblin, Thunder serisini birazcık abartmadı mi :D

İste en son Sport serisi sonrası Thunder ailesi üyeleri :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol




Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Goblin Thunder Ailesi

Her zaman diyorum Goblinin pazarlama taktiği Apple'dan bile iyi, aynı modeli orası farklı burası farklı diye bir güzel giydiriyorlar :laugh: :laugh:
 
Goblin Thunder Ailesi

Ben halen suyunu çıkarttıklarını düşünüyorum. Goblin candır ama çok modeli çıktı,
Ben 700x'e upgrade dişli çıkarttılar overspeed'te kırılmasın diye, ona bile çok sinir olmuştum yeni modele güncelleme olur mu diye. Sonra tail boom case güvenlik amaçlı upgrade ettiler, hepsini alsam da sadece tail boom case değiştirdim 2050 rpm kullandığım için.
Onca para döküp yeni model toplayayım iki gün sonra yenisi çıksın, ben bu olayı sevmiyorum. Eskiden bir modelin hayalini kurardık. 450 se v2 için kimbilir kaçımız ( eskiler bilir ) ne kadar süre hayal kurduk. Şimdi bir model al 3-5 ay sonra yenisi çıksın. Sonra da soruyorlar neden bu hobiye olan ilgi azalıyor diye. Helikopter zaten kırımın ve masrafın diğerlerine göre çok olduğu bir dal, bir de sürekli yeni modelle modelciyi kandırıp para harcatıyorlar sonra ağır geliyor hobi tabi ki.
Helikopter işi gönül işi, öyle 3-5ayda model değiştirilmez. Değiştirenlere bakın uzun süreli heli modelcisi olamazlar. Çünkü heli modelciliği modeli sevmeyi, ilgilenmeyi, üzerinde çalışıp mükemmelleştirmeyi gerektirir. Bunu kaybettiğinizde uzun vadede devamlılık çok zor.
SAB ilk bakışta iyi pazarlama yapıyor gibi görünse de aslında kendi ayağına sıkıyor. Tedarik zinciri maliyetleri hem üretici firma olan SAB'ı hem de hobby shopları etkiliyor. Yılların helikopter üreticisi Align neden her model ebatında en az sayıda model çıkartıyor? Neredeyse sadece torq tube ve elektronik farkıyla.

Kısacası all-rounder çok güzel görünüyor, bence sadece o olsa yeterdi