[Görseller]: Arslanbey Buluşmasi - 05.03.17

[Görseller]: Arslanbey Buluşmasi - 05.03.17

Gerçekten çooooook güzel bir buluşma idi. Hava ve saha tam anlamıyla 10 numara idi %p

Bu şartlar altında ilk invert denememi yapmazsam ayıp olur dedim ve verdim ayarı :halay: 3 kez başarılı deneme ardından o gazla devam edince kırım kaçınılmaz oldu sanırım :eek:f:

Neyse ki çok fazla sıkıntı olmadı, 1 servo, 1 swashplate, 1 ana shaft, 1 ana dişli, bikaç ball link ile durumu atlattım. (Yazarken farkettim de epey olmuş aslında :lollol: :lol:)

Bu hafta inş modeli topluyorum ve bol bol invert hover çalışıyorum ve hafta sonuna hazırlıyorum kendimi %p

:RCKolik: :RCKolik: :RCKolik:
 
[Görseller]: Arslanbey Buluşmasi - 05.03.17

Gerçekten çok keyifli bir gün oldu. Şafak ve Mustafa'nın uçuşları ayrı bir heyecandı. Şafağın ilk invert denemeleri zaten ayrı heyecanlıyken, Mustafa'nın invertleri ise yürekleri zorladı diyebilirim :) Diğer Mustafa'nın Türker'i andıran net uçuşları da çok güzeldi.

Mehmet abinin rudder stiği hiç boş durmuyor Türker'in dediği gibi :) Türker'in uçuşlarının zaten seyrine doyamıyorum, ama o kurtarış efsaneydi, diğer konuda yazdım, başka sözüm yok :laugh:

Benim de nitro maceram bu hafta yeni bir boyuta geçti diyebilirim. Genel olarak her uçuşta bir yerini ayarlamaya çalışıyor, her uçuştan sonra üniteyle ayrı, motorla ayrı uğraşıyordum bu zamana kadar. O işlerden de keyif alıyorum, ama hem motorun, hem ünitenin ayarından memnun olup da, modelin uçuşundan keyif almaya başlamak yeni bir boyut oldu gerçekten. Rescue da sorunsuz çalışmaya başladıktan sonra daha rahat ve daha net uçuşlar yapabildim nihayet. Orada olduğunu bilmek bile yetiyor bana.

Modelin ilk half pirolarını yaptım, tictoc çabalarım oldu... :D Nitroda daha zormuş gerçekten tictoc, henüz elektriklidekiler de pek güzel olmuyor ama, nitroda yapmak için daha çok çalışmak lazım.

Tüm günü nitroyla geçirdim, Goblin 700 ile de gün sonunda tadımlık iki uçuş yaptım peş peşe. İlk hurricane denemelerim de baya yukarda ve benim için oldukça heyecanlı oldu. Bence hareketin en büyük zorluğu yukarda yapmakta, heli uzak kalıyor, görüş zorlaşıyor. Aşağıda yapmak da yemiyor henüz :)

ali yanlız' Alıntı:
Baya renkli geçmiş bi buluşma.
Şansızlıklar üst üste gelsede önemli olan herkesin mutlu eve gitmesi.
Kırım için geçmiş olsun 450 eğitim modeli zaten [emoji4]

Kafama takılan kuyruk servosnun nasıl neden bozulduğu emre abiden detaylı bi açıklama bekliyorum. Dişlimi kitledi, motoru mu bozuldu, devre kartımı bozuldu, potansiyemetresi mi bozuldu? Kafamda deli sorular [emoji5]

Ali ne olduğunu henüz bilmiyorum. Buluşma pazar olunca, geri dönüşüm de gece olunca, haftaiçi de iş olunca zaman bulamadım bakmaya. Hatta hala bagajda modeller :laugh: Ya devre kartında, yada potansta olduğunu tahmin ediyorum problemin. Neden sorun olduğuyla ilgili ise fikrim yok... En büyük şansım heli havadayken iyi kötü kuyruğu tutmayı başarmış olması. :)
 
[Görseller]: Arslanbey Buluşmasi - 05.03.17

Çok güzel bir buluşma olmuş ellerinize sağlık.Daha videoların tamamını izleyemedim ama çok keyifli görüntüler.Kırımlar için Şafak ve Türker'e geçmiş olsun.Kırımsız, keyifli daha nice buluşmalar dilerim. :bravo: :halay: :halay: :saygilar:
 
[Görseller]: Arslanbey Buluşmasi - 05.03.17

Arkadaşalr ellerinize sağlık . Fotolar ve videolar süper. Emre den biraz daha falza video bekliyoruz. Benim bile nitro yu uçarasım geldi. Akşam akşam. Tekrar teşekkürler paylaşım için.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
[Görseller]: Arslanbey Buluşmasi - 05.03.17

Maşallah ..Çok güzel buluşma olmuş :)
 
[Görseller]: Arslanbey Buluşmasi - 05.03.17

Gerçekten çok güzel buluşma olmuş, fotoğraflar ve videolar her şeyi belli ediyor :thumbup:
 
[Görseller]: Arslanbey Buluşmasi - 05.03.17

Hava,saha, modeller herşey harika. Elinize sağlık :bravo: