Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

Bizim buluşmada yok yoktu bir taraftan uçuşlar yapılırken diğer taraftan atıcılık faaiyetleri vardı valla patron çıldırdı bu hafta bizde:halay: misafirlerimiz vardı onlarlada tanışma fırsatı bulduk en güzel olayda one way rulmanının sıkıntısını çözdük:thumbup: sağolsun Ediz ve Fatih abiyle rulmana giriştik aklını aldık onun :Ddeneme uçuşları yaptım testler başarılıydı genel itibariyle bol katılımlı keyifli bir buluşmaydı herkese selam:RCKolik:
 
Sancaktepe uçuşlu atışlı çok şahane bir gün geçirmiş yine :) Elinize sağlık, hedefi on ikiden vuranlara ayrıca tebrikler :saygilar:
 
  • Beğen
Tepkiler: Cem Tataroğlu
Uzun zamandan sonra tekrar uçuşlara tam gaz verdik çok şükür. Bu hafta biraz erken sahada olduk güzel uçuşlar yaptık yanlız video yok:D arkadaş bu nitro ile uğraşmaktan video çekemedik ki :laugh: neyse görselleri paylaşalım:saygilar::RCKolik:



Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol





Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Hadi hayırlı olsun, nitro helicinin imtihanıdır arkadaşlar. :lollol: Bence her fani bir gün bu duyguyu tatmalıdır. :heartxf:

Yalnız motorda yük yokken (paller takılı değilken) hele de governor devrede değilse bir şekilde fazla gaz açarsanız motor overspeed olabilir ve mazallah piston gömlek çıkartma, rulman dağıtma hadiseleri yaşanabilir, aman dikkatli olun. :rolleyes: Bazı motorlar için 16.000 bazıları için 22.000 RPM'i geçmemek gerekiyor. ;)

Artık bir dahaki buluşmada uçar bu canavar, tekrar hayırlı uğurlu olsun. :thumbup: Paylaşım için teşekkürler Fatih :RCKolik:
 
Son düzenleme:
Evet sezonu açtık akşam serininde hafif tempo uçuşlar ve sonrasında çay, kahve eşliğinde gece yarılarına kadar sohbetler başladı. Tabi bunun yanın da hoby nin durumu genel olarak güncel hareketler ile ilgili sohbetler , tabi bir de dedikodu, ya ne keyifli oluyormuş bu dedikodu;D

Bu akşam biraz program da aksama oldu o yüzden diğer takım arkadaşlarımıza bildiremedik bir daha ki sefere diyelim :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Son düzenleme:
Evet sezonu açtık akşam serininde hafif tempo uçuşlar ve sonrasında çay, kahve eşliğinde gece yarılarına kadar sohbetler başladı. Tabi bunun yanın da hoby nin durumu genel olarak güncel hareketler ile ilgili sohbetler , tabi bir de dedikodu, ya ne keyifli oluyormuş bu dedikodu:saygilar:
Afiyet bal şeker olsun. Bir yudumda bizim için bir çay için arkadaşlar :thumbup:
 
Abi çektim attım bir kaç defa ama anlamadım bir problem var yüklüypr ama görünmüyor nedense
Sistemi şimdi test ettim bir sorun yok. Senin yüklediğin 2 resim de yüklenmiş ve sistemde.

Ben şimdilik senin yerine eklemiş olayım. Eğer sorun yaşamaya devam edersen, mutlaka konuşalım ama Fatih'im.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol