Günün Videosu

Demek ki herşeyin en iyisini yabancılar yapamıyor.Tasarım ve ergonomi berbat.Güvenlik sıfır.Bununla bırak poliscilik oynamayı , hover bile yapılmaz.Bizim yeni başlayan multici gençler bile daha iyisini yaparlardı bu aletin. (Oh be , şöyle rahat rahat acımasızca ve yerden yere vurarak bi eleştiri yapayım)
2 tane joystick koyacağına adam gibi motor direksiyonu koy da , adam joysticklere bakacağına önüne baksın.O pervaneleri 35-40 cm ileriye koy, etrafına da koruyucu bariyer yap,hiç mi ufo oyuncağı ya da vantilatör görmedin a ding. .pardon a mühendis....;D
Bana göre tamamen show amaçlı ve arabın yağla parayı bol bulunca mıça nasıl sürdüğü sözünün apaçık uygulamasıdır bu alet.:lollol:
 
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Hacılar
Bir ucak nasil bu kadar saglam olabilir ? Ucagi komple karbonfiberden mi yapiyorlar ?
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Dronesi olan üstadlar hamak benden gezdirmesi sizden :D
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Piril piril bir kafa :lol:
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet ATICI
Geçmiş zaman olur ki... Motor çalışırken tamirat bile yapılmış. :bravo: Orhanlı değil mi burası?

Aynen öyle Ömer Bey, Orhanlı çayırının şenlikli zamanları...

Orhanlı ekolü için motor çalışırken CG kontrolü yapmak bile mümkün :)

Bu modelin @Sumer Yamaner abinin modeli olduğunu ve özellikle uçuş öncesi ayak üstü tamir yapıldığını gözlerimle görmemiş olsam inanmazdım :lollol::lol:

Mehmet abi, videonun başlığına da dikkat çekmek isterim... zaten farkettiyseniz kalkıp iki tur attıktan sonra hemen indim. Neme lazım havada dağılır falan dedim. O kadar yumuşak inmeme rağmen de iniş takımı elde kaldı :lol::lol: