İHA Kayıt hakkında

İzzet Camcıoğlu

Moderator
Katılım
14 Ağu 2017
Mesajlar
946
Tepkime puanı
1,940
Yaş
33
İlgi Alanı
Multikopter
Herkese merhabalar. iha kayıt sistemine yapmış olduğum quadı kaydetmek istiyorum ama bir sorunla karşılaştım. Sık sorulan sorular altında kendi ürettiğiniz dronelar için amatör üretim seçeneğini seçiniz yazıyor ancak üretim şekli olarak böyle bir seçenek sunmuyor. Amatör üretim yapabilmek için İHA-0 ticari ehliyetine sahip olmak gibi bir şart var mı? Yoksa ben bu kaydı nasıl yapabilirim.

Edinme yöntemi olarak üretim veya diğer seçeneği var; üretim olarak kayıt yapmaya çalıştığımda (diğer olarak seçili olduğunda marka model istiyor, o yüzden ordan olmadığına karar verdim.) seri numarası istiyor, bende rastgele bir şey yazdım bir kuralı bir önemi var mı bilemedim. Gereken diğer tüm verileri doldurduktan sonra "Araç sahibi ID 0 olamaz." böyle bir hata alıyorum. Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. :eek:kuyun: :angry:

Belirtmeyi unutmuşum İHA-0 sportif hobi ehliyetine sahibim.
 
İHA Kayıt hakkında

Sorunum çözüldü sanıyorum ki sistemsel bir hata vardı bir kaç saat sonrasında aynı şekilde yaptığımda onay sürecine geçti :) Belki başkasının da başına gelir diye paylaşayım dedim :saygilar:
 
İHA Kayıt hakkında

Sorunun çözülmesine sevinildik İzzet %p Geri bildirim için de ayrıca teşekkür ederiz :RCKolik: