İnspire 1 İstanbul

Sercan.harbeli

Yeni Uye
Katılım
6 Ara 2014
Mesajlar
48
Tepkime puanı
2
Yaş
37
İlgi Alanı
Uçak
Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. Hoş olmayan bazı Şeyler yaşadım. Şanssızlıklar peşimi bırakmadı, 2 modelimi kaybettim :( :( zararım 15 bin lira. Ki devlet memuruyum yani bu benim için ütopik bi rakam.. bi müddet ara verdim ama o zehir bi türlü peşimi bırakmadı, pes etmedim, ve belki 3 5 Kuruş kazanır zarar-ı telafi ederiz ümidiyle bi arkadaşımla çift operatör inspire Alıp yola çıktık. Şu ana kadar herşey yolunda gidiyor. Iyi kötü bi demo video da hazırladık. Değerli Yorumlarınız benim için çok önemli.. Iyi seyirler..

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
İnspire 1 İstanbul

ellerinize sağlık.

bu hobi de ne yazıkki kayıplar olabiliyor. Belkide bu kayıplarda, insanlara zarar gelmemesi bizi sevindiren tek şey.

tekrar kolay gelsin. kaza kırımsız bol çekimler.
 
İnspire 1 İstanbul

Umarım bu defa herşey yolunda gider Sercan. :thumbup:

15000 TL gerçekten çok önemli bir kayıp. Neden böyle olduğunu, tecrübelerini bizlerle paylaşırsan başka kayıpların önüne geçilebilir belki...
 
İnspire 1 İstanbul

Öncelikle çok geçmiş olsun Sercan. Gerçekten insanı hem maddi hem de manevi olarak yoran acı tecrübeleriniz olmuş ne yazık ki... Türker kardeşimin de dediği gibi bu konudaki çıkarımlarınızı ayrı bir konu olarak bizlerle paylaşırsanız, yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz diye düşünüyorum :)

Diğer taraftan gelelim Tanıtım Filmine : Öncelikle bence çekimler gayet başarılı, müzik seçimi de çok hoş :thumbup:
Ben sadece tanıtım filmini biraz uzun buldum. Bildiğim kadarı ile bu tür tanıtımlar max 2-3 dak geçmemeli. Ha isteyen olursa tabii ki bu uzun tanıtımı kullanırsınız ama nette ve sanal alemdeki reklamlar da bence kesinlikle kısa bir versiyonun daha olması gerek diye düşünüyorum :)
 
İnspire 1 İstanbul

Emeğinize, ellerinize sağlık. Benim de hayalinde olan şeylerden bir tanesi bu. İnşallah gönlünüzce olur.
 
İnspire 1 İstanbul

Çekimler gayet güzel sizinde kayıplarınız benden daha kötüymüş biz bir Phantom 1 kaybettik kaç gecedir uyku girmiyor :) Yeni işleriniz hayırlı olsun inşallah.. Hayırlı işler bol kazançlar..
 
İnspire 1 İstanbul

Sercan Bey,

Çekim için fiyatlarınız ne seviyelerde? Daha dogrusu fiyat neye göre nasıl belirleniyor? Fabrika tanıtım filmi için aklımızda böyle bir çekim yapmak var. Ankaradayız ama sizinle çalışma durumumuz olur mu?