Kocaeli Bumerang Takımı

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,464
Tepkime puanı
43,430
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Evet arkadaşlar,
Geçen gün bahsettiğim süpriz konumuzu artık sizlerle paylaşabiliriz :laugh: Artık Kocaeli ekibi olarak yeni bir takımımız var, "Bumerang Team" :halay: :yuppi:

RCKOLIK logosundan da anlaşılacağı üzere nasıl olduğunun pek önemi olmadı UÇAN HERŞEYE gönül veren bir ekip olunca, Türker kardeşim bizlere bir süpriz yaptı ve 2 adet Bumerang kapıp sahaya geldi :hoppa: :yuppi:

Aşağıdaki video günün ilk denemeleri ait. Gün sonunda bu olay çözülmüş ver gerçekten geri dönen atışlar ortaya çıkmaya başladı :bravo: :thumbup:

İşin TEKNIK detayları inşallah bir ara videolu yeni bir konu ile sizlerle de paylaşırız :RCKolik:


Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Kocaeli Bumerang Takımı

Arkadaşlar kesinlikle denemelisiniz, resmen bir spor. Özellikle işi öğrenene kadar adama kilo bile verdirir. Her atıştan sonra gidip almak epey efor sarfettiriyor adama. Baya baya terledim o gün :) Her deneme öncesi, 'Tamam bu son atış, yoruldum' diyorum ama koşa koşa gidip alıp tekrar atış yapıyorum :)
Akşama da diyorum benim kolum neden ağrıyor ;D


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kocaeli Bumerang Takımı

Yeni takım hayırlı olsun abi :thumbup: :bravo:
Zevkli bir uğraşa benziyor ama başlarda gelmemesi biraz yoruyor gibi :laugh:
 
Kocaeli Bumerang Takımı

Gerçekten ben de çok merak ettim şimdi, uçabilen her şeye sevdalıyız sonuçta. :thumbup:
Yalnız bilindik bumerang görüntüsünden biraz farklı, 3 palliymiş bu. Havadan görüntü de alabiliyor muyuz bununla Mehmet abi, bir de şarjı ne kadar gidiyor? :lollol:
Bulursam bir tane de ben alayım, belki atmayı beceremem ama Türker abinin ki gibi yakışıklı pozum olur. Maşallah milli sporcu gibi çıkmış. :laugh: :bravo:
 
Kocaeli Bumerang Takımı

Spor kültürü günlük hayatta toplam 1.5 olan bir ülkede (futbol, yarım basketbol), görünce garipsediğimiz sahneler :D

Erasmus dönemimde (maribor'da), Finlandiyalı bir arkadaş vardı Sami Sandberg adında... Forması falan var böyle, üzerinde reklamlar... Yurdun yanında bir park var, bir gün çıkalım arkadaşlarla size frizbi oyun kurallarını anlatayım, oynarız falan dedi.. Dedim allah allah, frizbi pikniklerde birbirimize attığımız tuttuğumuz tabağımsı zımbırtı değil miydi? Bundan "spor" diye bahsetmek, takımlarının olması, formalarında reklamlar olması falan bi acayip gelmişti bir Türk'e :)

Neyse çıktık, takımlara ayrıldık, kuralları temel düzeyde öğrendik, atış ve tutuş tekniğimizi eh işte seviyesine getirdik... Bayağı da eğlendik. "Diğer" sporlar hakkında da bilgi sahibi oldum. 1.5 spordan daha fazlası varmış dünyada :) Frizbi ve bumerang bundandan bazıları...

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Kocaeli Bumerang Takımı

Arkadaşlar herkese denemesini tavsiye ederim. Açık havada gerçekten güzel spor yaptırıyor insana, doğa yürüyüşüyle beraber çokta eğlenceli. :thumbup:

Çeşitli sporlarla uğraştım ama aralarında en ekonomik olanı diyebilirim. ;) Eğer denemek isteyen varsa mavi olandan almasını tavsiye ederim.

Decathlon'dan 10 TL'ye hemen aşağıdaki linkten temin edebilirsiniz.



Tahmin edeceğiniz gibi doğru atış tekniğini ve rüzgarı kullanmayı öğrenmek zaman alacak birşey. :laugh: Ama uçuş çantasında bence birtane mutlaka bulunmalı. :D
:RCKolik: