Lazer kesim kit

Gezgini lastik motorlu olarak iki kere yapmıştım. Elektrikli olur tabii. Eleronlu 4 kanal bir model yaparsanız daha uygun olur. Eleronlu model kontrolunu öğrenmek bakımından diyorum. Gezgin ancak üç kanallı olacak. Yavaş uçan modeller başlangıç için iyi olur, ama üç kanallı değil de dediğim gibi eleronlu bir model olursa daha iyi. İleride eleronlu bir eğitim modeline harcama yapmanıza gerek kalmaz.
Şu an yaptığım ve neredeyse biten bir modelim var köpükten. Birkaç tane de serbest uçuş modeli yapmıştım daha önce. Ama gezgin 1 metre kanat açıklığı falan görünce eleron olabilir diye düşünmüştüm. 3 kanal olacaksa rc yapmaya değmez dediğiniz gibi. Peki bu serbest uçuş kitleri gibi kit halinde planıyla lazer kesimleriyle gerekli bütün parçalarıyla alabileceğimiz kit yok mu hiç Türkiye'de? ne zamandır bakıyorum yok gibi.
 
Ben de yerli bir RC eğitim modeli kitine rastlamadım. Neden bilmem, yapılmıyor. Halbuki iyi de satış yapabilir. Yurtdışından bir kit almak gerekiyor.
İsterseniz plandan inşa edin. Lazer kesim kolaylık sağlıyor ama parçalar elle de kesilebilir. Plandaki parça biraz stik yapıştırıcı ile balsa levhaya yapıştırılıp kesilebilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇALIŞIR