Lipo pil. Alibaba

Whıteandbrıdge

Yeni Uye
Katılım
28 Ocak 2017
Mesajlar
11
Tepkime puanı
0
Yaş
28
Merhaba arkadaşlar lipo pil almak istiyorum v977 'im için daha önceden aliexpress ten almıştık parçalar ama alibaba toptan sattığı için fiyatı daha uygun geliyor ama sipariş birazdaha zor veriliyor tama çözemedim alibaba da siparişi daha önce alışveriş yapan varmı yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar :RCKolik: :halay:
 
Lipo pil. Alibaba

Muhammed alibaba değil de aliexpress ten alışveriş yap. Aynı site ama burası parakende satış yapıyor. Bu arada lipo pil olayı biraz karışık şuan. Tr ye gönderim yapmıyor çoğu yer. Aliexpress te satıcı ile konuşup teklif edebilirsin. Bununla ilgili forumda konu da mevcut.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Lipo pil. Alibaba

Türkiye'ye gönderim yapılamıyor desek daha doğru olur sanırım.Bazı havacılık kuruluşları tarafından lityum bataryaların uçakta taşınmasına kısıtlama getirildi ve yolcu uçaklarında taşınamıyor veya belli bir limit altında olanlar taşınıyor.Aliexpress den sipariş verebilirsiniz.Sipariş vermeden önce bir görüşün satıcıyla sizi bilgilendirecektir.
 
Lipo pil. Alibaba

Banggood da TR ye gönderim yapmıyor LiPo pillerde ama şu aşağıdaki linkteki lipoları gönderiyor nasıl oluyorsa :rolleyes:

Şarj cihazı da olduğu için biraz daha maliyetli oluyor ama en azından gönderilen bir yer olmuş oluyor.