Phoenix Online Etkinlik & Buluşma

Phoenix Simülasyonda ONLINE ETKINLIK yapsak nasıl olur ?

  • Harika olur. Her aksam orada olurum :)

    Oy: 4 9.3%
  • Harika olur. Her aksam olmasa da mümkün olduğunca katılırım :)

    Oy: 33 76.7%
  • Evde çoluk var, çocuk var. Çok isterdim ama hanım göndermez şimdi :):)

    Oy: 6 14.0%

  • Kullanılan toplam oy
    43
Phoenix Online Etkinlik & Buluşma

Merhaba arkadaşlar next sim online gelen olursa beklerim.
 
Hooorttt. Şöyle 6-7 senelik olanından :thumbup:

Eskiden masaüstü pcde RF7 kullanıyordum ama benim matebookda (Huawei D16 İ7) harici ekran kartı olmayıp işlemciye gömülü olduğu için RF7'de yazılımsal çakışmalar oluyor ve RF7 çalışmıyor. Aslında gömülü ekran kartının performansı oldukça iyi ama çözemedim. Bende farklı farklı ücretsiz simler denedim ama hoşuma gitmedi. Derken Phoenix'in 5-6 versiyonuna denk geldim. Kurdum ve kullanıyorum birkaç gündür. Aslında baya da hoşuma gitti. Tabi ücretsiz olması da cabası. Bir başka güzel tarafı online de uçulabiliyor. Demin bir gireyim dedim baktım 2 kişi var sadece :lollol: Onlarla biraz uçtum ama sonra onlar çıkıp başka oda kurdular. Yalnız bıraktılar beni :laugh:

Velhasıl havalar soğudu. Rüzgar, yağmur, çamur derdi çekmeden uçmak isteyen olursa beklerim :) Akşamları buradan yazıp toplanabiliriz :coolxf:
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Yıllar sonra online buluşmamızı iki kişi de olsa gerçekleştirdik:halay::halay::RCKolik:

@Kadir Kurt uçağı bende helikopteri kullanarak uçakçı ve helici ayrımı yapmadığımızı ve herkesi online buluşmaya beklediğimizin mesajını siz değerli RCkolik sakinlerine bildirmeye çalıştık :thumbup:


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Aradan 10 gün geçmiş buluşmama yapalı :lol::lol: Gerçi @Kadir Kurt ile beraberdik :D Biraz sim çalışacam. Gelmek isteyen varsa beklerim :)