PhoenixRC Simülatör Çalışmalarım

Katılım
27 Ara 2015
Mesajlar
72
Tepkime puanı
3
Yaş
29
İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar,
Sonunda simülatörü kurmayı başardıım ve Phoenix teki ilk çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim. :halay: Hatalarım mutlaka vardır, üstadların yorum ve tavsiyelerini bekliyorum. :saygilar:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
PhoenixRC Simülatör Çalışmalarım

Uçak işinden pek anlamam ama bence gayet başarılı bir uçuş olmuş Mehmet :thumbup:
 
PhoenixRC Simülatör Çalışmalarım

Gayet güzel bir uçuştu Mehmet. :bravo: İniş takımının birkez yere istemsiz teması dışında gayet başarılı bir performanstı bence. :)

Yalnız stick hareketlerini görebilmemiz için videoyu kaydederken ekranda kumanda görtüsünü aktif edersen komutlarını daha iyi takip edebiliriz. ;) Kesik kesik verdiğin aileron kontrollerinin miktarını biraz daha arttırıp kontrollerini olabildiğince keskin uygularsan daha güzel görünür diye düşünüyorum.

Simle ilgili yorumum eğer Beast X sahibi değilsen bu modeli sim çalışmalarında kullanma derim. Neden dersen çok keyifli ve herkesin uçmak isteyeceği bu model çift kanatlı olması sebebiyle bizim uçtuğumuz modellerden karakter olarak epey farklı uçar. Tahmin ediyorum genelde Fun-Fly tarzı uçmayı seviyorsun, bu sebeple ortalama karakterde olan Edge 540 falan gibi modellerle uçman bence daha iyi olur.
 
PhoenixRC Simülatör Çalışmalarım

Teşekkürler Mehmet Bey inşallah gerçek uçuş videoları da gelir yakında :saygilar:
 
PhoenixRC Simülatör Çalışmalarım

Teşekkürler Türker Bey :saygilar: tavsiyelerinizi dikkate alacağım, stickleri bir dahaki sefere koymayı unutmam :) bu arada beast hakkında söylediklerinize de kesinlikle katılıyorum özellikle akrobasi hareketleri yaparken modele ne yapması gerektiğini daha az anlattığımı hissediyorum ve daha güzel sonuçlar çıkıyor ;D ben genelde gerçek uçuşa yakınlığı açısından yak 54 uçuruyorum edge 540 dışında o da uygun olur diye düşünmüştüm.
 
PhoenixRC Simülatör Çalışmalarım

Mehmet Ali AYKUT' Alıntı:
...ben genelde gerçek uçuşa yakınlığı açısından yak 54 uçuruyorum edge 540 dışında o da uygun olur diye düşünmüştüm.
Yak 54 de gayet uygun bence. %p