Quad seçimi

Katılım
24 Haz 2014
Mesajlar
173
Tepkime puanı
186
Yaş
42
İlgi Alanı
Heli
Banggood dan cesitli quadlar aldım ama oyuncak cok cabuk bozuluyor ve zevk vermiyor şimdi biraz daha iyisini almak istiyorum toplayamayacagım için yine rtf tercih edeceğim son günlerde kylin in cok reklamını görmeye basladım bilgisi olan arkadaşlar fikrini paylasırsa cok memnun olurum linkteki ürün arf bana rtf olarak gelecek
 
Quad seçimi

Fatih, Quadro aslında kapsama alanım dışında kalıyor :laugh: ama ARF/ RTF olarak alacak olsam şunu alırdım ;)

 
Quad seçimi

Mehmet abi teşekkür ederim ürünü inceledim galiba ban fazla profosyonel fiyatı da biraz tuzlu saygılar :RCKolik:
 
Quad seçimi

Linkteki ürün fena görünmüyor. Gerektiğinde esc lerde değişebilecek şekilde yapmışlar. Kullandıkları motorlar güzel. Tek sıkıntı kontrol kartı, OSD ve sanırım amper sensörünü tek kartta toplamışlar. Bu kartta herhangi bir sorun olursa da ayrı bir CC3D alınarak uçurmaya devam edilebilir. Ben beğendim. Vericisi de 600 mw 32 kanal, bu da ayrı bir güzel. Tek kötü yanı 800 TVL bir kamera kullanmaları. Bu kameralardaki gecikme süresi fazla ama 600 TVL ile değiştirmek kolay görünüyor.

Bu tür hepsi bir arada modellerde genelde birkaç parça sıkıntılı olur değiştirmek gerekir ama bunda gördüğüm bana uymayacak sadece kamera var. Şekil olarak da hoşuma gitti. Bence alınabilir bir model. Yalnız kayıt kamerası koymak için yer ayrılmamış gibi. Tabi kayıt yapmayı düşünüyorsanız. sanırım üzerindeki kep çıkarılınca uygun bir yer oluşur.