Quadcopter vibrasyon (Titreme)

Quadcopter vibrasyon (Titreme)

sevgili serkan

bu ayarlar ile sonuç alamadıysan genel olarak daha büyük multlrotorların karakteristik ayarlarının preset olarak yapılmış olduğu inav kullanmanı öneririm. uçuş kontolcüsünü ivav firmware at. preset lerden de sana yakın olan parametreleri seç.

mehmet beyin yapıcı eleştirilerine katılıyorum. yeni bir cihazı evde asla bu şartlarda uçurma. açık alanda en az 3-6 m uzakta ve her an sana zarar verebileceğini bilerek uçur. pervanelerin sürati ve torku nedeni ciddi yaralanmalar olabilir.

sevgi ve saygılarımla

şakir polay
 
Quadcopter vibrasyon (Titreme)

Mehmet Kucuksari Bey haklısınız fakat artık bir çözüme ulaşmak istiyorum bu quad'da zevkli iş işkenceye döndü her seferinde başka bir ayar sorun silsilesi ile karşılaşıyorum en azından video çekersem anlatmak istediğim daha anlaşılır olacağını düşündüm. Hatırlatmanız için teşekkür ederim.
 
Quadcopter vibrasyon (Titreme)

şakir polay hocam inav firmware attıktan sonra nasıl bir ayar yapacağım şuan iş yerindeyim 6 gibi müsait olurum bana görüntülü bir şekilde (görsel) olarak yardımcı olabilir misiniz? bu seferlik
 
Quadcopter vibrasyon (Titreme)

Hocam arm ettiğimde kırmızı ışık sabit yeşil ışık yanıp sönüyor.

armdan aldığım zaman yeşil yanıp sönüyor
 
Quadcopter vibrasyon (Titreme)

Videosunu istemiştiniz

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Selamlar hocam. Yıllar sonra bu durum bende de çıkınca foruma yazmıştım. Levent hocamız bu linke yönlendirdi. Konuyu baştan sona okudum ve Şakir hocamızın önerdiği herşeyi denedim. Ancak çözüm olmadı. Siz bu sorunu aşabildiniz mi? Çözüm önerisi rica edebilir miyim?

Teşekkürler.