RC heli ile uçağa binebilir miyim?

Kerem ÖZGER

Yeni Uye
Katılım
28 Haz 2017
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Yaş
27
İlgi Alanı
Heli
Herkese merhaba iyi pazarlar,
Önümüzdeki hafta şehir dışına gidiyorum, gitmişken de beğendiğim 450 sınıf bir ilan var ona da bakacağım beğenirsem elden alacağım ancak kafama takıldı kumanda ve lipo ile uçağa nasıl binerim, havalimanında bagaja vermek istemiyorum malum çok hoş davranmıyorlar valizlere. El bagajı olarak yanıma alabilir miyim tecrübesi olan var mı bu konuda? Yoksa elden satın aldığım gibi ptt kargoya mı vereyim?
 
Modeli yanınıza alabilirsiniz , pilleri kesinlikle uçağa almazlar , kumandayı bilemiyorum ama alıyorlardı diye hatırlıyorum. Model ile seyahjat eden çok arkadaşımız var onlar daha kesin bilgi verirler.
 
RC heli ile uçağa binebilir miyim?

komple kargoya vericem sanırım, ptt kargo istanbul-izmir ne kadar tutar fikri olan var mı?
 
RC heli ile uçağa binebilir miyim?

2 sene öncesine kadar Kuman'da ve modeli uçakta yanınıza alabiliyordunuz. Pilleri ise biz hep kargo ile gönderdik hic uçağa almadık.

Ama son donemde epey bir güvenlik önlemi değişti. O yüzden son durum nedir %100 emin değilim ne yazık ki.

Kargo ücreti ağırlık ya da hacme göre hesaplanıyor. Hangisi büyükse onu alıyorlar. Bu konuda en güzeli bir kargo şubesine gidip birebir sorunuzu onlara sormanız.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
RC heli ile uçağa binebilir miyim?

eyvallah Mehmet Abi
 
RC heli ile uçağa binebilir miyim?

Yanınızda olduğu sürece taşıyabilirsiniz ancak güvenliğin bu konuda bilgisi olmasını beklemeyin, yanınızda bu sayfaların çıktısını bulundurun.

 
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Hacılar