RC Kolik Ailesi Herkese Yeniden Merhabalar

Tevfik AKTUNÇ

Yeni Uye
Katılım
8 Şub 2021
Mesajlar
5
Tepkime puanı
10
Yaş
34
Konum
Kayseri
İlgi Alanı
Uçak
Çok uzun yıllardır girmediğimi fark ettim ve bir an aklıma geldi RcKolik üyeliğim vardı benim neden giriş yapmıyorum diye :)

Daha önce bahsettiğim hayvanlar web projem vardı ve gelirin tamamını sokak hayvanlarına bağışlıyorum. Ardından çok fazla absürt olay gördüm bu mama bağış işlerinde vs. ben de projeyi devir ettim, şimdi ise adında bir platformum var.

Bu platform içerisinde de ilk bir yıllık gelirimi ihtiyacı olan çocuklar için harcayacağım. Kısacası kendim hariç birçok insana faydalı olmaya çalışıyorum. Ki, bizi biz yapan en değerli özelliğimiz iyilik diyebilirim. Alevi mezarlığında yazdığı gibi "iyilik iyidir."

Saygı ve Sevgi ile kalın.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Tekrar merhaba @Tevfik AKTUNÇ . :) Yeni projeyen hayırlı olsun. Eski projen de gayet güzeldi ama bıraktığına göre vardır illa ki sebepleri. ;)
Çok teşekkür ederim üstadım, bırakmak zorunda kaldım maalesef.

X bir derneğe bağışta bulunsak Y derneği üyelerine o ay veya aylar içerisinde bulunamadığımız zaman yemediğimiz laf kalmıyordu :)

Bir de çok fazla absürt şeyler ortaya atıldı bir Twitch yayıncısı tarafından, mama lobisi videosunu izledim ve cidden anlattığı gibiydi piyasa. Ben de çok fazla soğudum (hayvanlardan değil, hayvansever görünümlü olmaya çalışan insanlardan) devir etmek durumunda kaldım. Devir ettiğim tutar ile 500 kilo yine çok güvendiğim insanlara mama bağışında bulunmuştum.

Buraya yeniden gelmek güzel :)