T Copter Yapıyorum

T Copter Yapıyorum

Bir videoda spreyle boyuyor arkadaş uzak mesafeden çok da güzel boyadı vallahi :D sarı renk multicopterlerde çok hoş duruyor :) ben keçeli kalem kullanıyorum, içindeki süngerimsi kısmı çıkarıp boyuyorum çok dolgun da renk veriyor
 
T Copter Yapıyorum

bide şu site var.. bunları kullanarak frameler oluşturabilirsiniz..


üye olup cam elyaf, karbon elyaf vb.. ürünler satılıyo..
özellikle kumaş olanlarından alıp istenilen şekile getirip epoksi ile yapıştırdığınızda istediğiniz her yapıyı oluşturabilirsiniz. carbon çubuklarda mevcut.. çooookta sağlam olur ayrıca.. cam elyaf ve epoksi ile okçuluk sporunda kullanılan yaylardan yapıp kullananlar var. o kadar esnek ve sağlam yani..

bu da yay yapımı örnek teşkil etmesi açısından..
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
amacım reklam değil :embarras:
 
T Copter Yapıyorum

huseyinoral' Alıntı:
bide şu site var.. bunları kullanarak frameler oluşturabilirsiniz..
.......
amacım reklam değil :embarras:
Paylaşım için teşekkürler Hüseyin, gerçekten ilginc ve güzel bir tasarım :)
 
T Copter Yapıyorum

Quadcopteri tahta çıta ve kontroplaklardan üretecek arkadaşlara tavsiye veriyim. Sağlam olması için kollardan birini tamamen o 2 kontroplak arasından uzunca geçirin. Bu sayede yük ince kontroplağa değilde kalın tahta çıtaya binecektir. Başlıktaki arkadaşın en büyük yanlışı o olmuş. O arkadaki uzun çıta öndeki 2 motorun hizasına kadar uzatılmalıydı.

Tahta çok iyi titreşim absorbe eden, esnek, kırılınca tekrar tamiri kolay, hafif bir malzemedir. Parçaları yaptıktan sonra sprey boya alıp 2 kat uygulayın. Ardından tüm yüzeyi ilk katı sentetik tinerle seyrekleştirilmiş olmak üzere cam verniği ile bir fırça ile vernikleyin. tüm katları attıktan sonra 1-2 hafta kurumasını beklerseniz iyi olur. Tamamen sertleşecektir. Bu sayede tahta vurmalara karşı sağlam, ezilmelere mukavemetli, daha dayanıklı ve ayrıca sudan ve nemden izole edilmiş bir şekilde yıllarca iş görecektir. Tahtaların herhangi bir vurma ile temas edebilecek yerlerine (kolların en ucu, bacaklar gibi) ise parça keçeler yapıştırırsanız uçlarıda korumuş olursunuz. Keçeler Koçtaş'ta v.s mevcut çeşitli büyüklüklerde ve formlarda.