tamiya son hali

tamiya son hali

Ben her zaman Çeşitlilikten yanayım, Forumuzun RC araba konusundada ilerlermesini isterim, sonuçta sadece heli veya sadece uçak dememek lazım nasıl Multiler girmişse hayatımıza forumumuza Rc Arabanın bu forumda ilerlermesini isterim ama bunun için bir Dinamo diyebileceğimiz kendini, belirli bir zamanını ve nakitini bu işe adamış şahsiyetlere ihtiyacımız var çünkü şu an bizim yaptığımız hobi belli bir ikincisini şahsen ben kaldıramam.
Bu hobiyi yapan ve burada olan bir çok arkadaşımız olduğuna inanıyorum belkide paylaşımlar için sadece konu başlıklarını bekliyorlardır, ama buna birinin el atması beni sevindirecektir.
Barış bey böyle bir paylaşım yaptığınız içinde teşekkür ederim. :saygilar: :saygilar:
 
tamiya son hali

Kumanda tahminimden oldukça güzelmiş :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
tamiya son hali

rica ederim Mustafa bey.
tabi forumda başı çekecek kadar bu konularda tecrübeli olmasamda xt 60 konnectörü bile burda öğrenen biri olarak foruma hemen hemen hiçbir katkım olmadığını gördüm.
bundan sonra elimden geldiğince dilim döndüğünce katkıda bulunacağım.öğrenmek için zaman ayırıyorsak paylaşmak içinde zaman ayırmalıyız.tabi paylaşımlarımda eksik kalan bilgilerim yada düzeltilmesi gereken konular olabilir üstadların desteğiyle umarım iyi ve faydalı
paylaşımlar yakalarız...