Tanışma Konusu Neden Önemli !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,420
Tepkime puanı
43,398
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Son zamanlarda aramıza sürekli yeni üyeler katılıyor fakat nerede ise ilk mesaj / konu yazan yeni üyelerimize (yaklaşık %90 na) her seferinde aşağıdaki açıklamaları yapmak zorunda kalıyoruz :embarras:

Tahminim artık hepimiz yorulduk :-\ ve bu nedenle link verebileceğimiz SABIT bir konuda son kez bu duruma bir açıklık getirmenin faydalı olacağını düşündüm.

Tanışma Konusu Neden Önemli !!!

Değerli yeni üyemiz, öncelikle aramıza hosgeldiniz.

Üyelik sonrası size özelden gönderilen mesajda da açıkça belirtildiği üzere, şayet burada kurdugumuz aile ortaminin bir uyesi, forumumuzun bir parçası olarak yardım almak / sorularınıza cevap bulmak istiyorsanız, lütfen öncelikle TANIŞMA bölümünde kısaca kendinizi tanıtınız. Isterseniz bunun için aşağıdaki şablonu da kullanabilirsiniz.





RCKolik ailesi olarak bizler bu işten herhangi bir maddi beklenti içerisinde değiliz. Diğer tüm forumlarda olduğu gibi burada da bulunan tüm arkadaşların tek bir amacı var, o da bildikleri çercevesinde bu hobiye yeni başlayanlara bir nebze de olsa yardımcı olarak onların hayatlarını kolaylaştırmak.

Peki bunları yaparken sizden beklentimiz ne ??

Her ne kadar zamanında Ömer abimiz aşağıdaki konuda detaylı bir şekilde açıklama yapmış olsa da, burada özetlemek gerekirse ;



Sadece ve sadece, yeni girdiğiniz bir ortama direk soru / sorunlarınızı yazmadan önce bir SELAM vererek kısaca kendinizi TANITMANIZ.

Evet bu kadar basit. Unutmayın her ne kadar bizler sanal alemde bir araya gelip sohbet ediyor olsakta biz bir AILEYIZ. Şayet siz de bu ailenin bir parçası olmaya niyetinde iseniz tekrar hosgeldiniz :saygilar:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...