Tayland - Bangkok hafta sonu bulusmasi

Katılım
27 Eki 2014
Mesajlar
84
Tepkime puanı
162
Konum
Ankara
İlgi Alanı
Heli
Modelciligin dili ve ruhu gercekten bir. Dunyanin obur ucunda da olsa hep bir samimiyet var bence bu iste :)

Bu ekip, taylanddaki hafta sonu ekibi :) isim uzadigi icin cok gec kaldim kapanistaydi artik piller coktan bitmisti. Cok ilginc fazla oyle 3d ye falan girmiyolar ama modellere inanilmaz hakimler. Keza goreceginiz gibi ayni anda hava da 3 ucak 1 heli falan ayni anda gormek mumkun :) benim aklim cikiyo tabi ama onlarda adrenalini birlikte ucmakta bulmuslar :)

Gec kaldigim icin cok video cekemedim. Birdahakine iyi birseyler denk getiririm insallah.

Not: kimse bizim pilotlarimizin eline su dokemez. Nerdeee golyaka bursa bulusmalari nerdee bunlar :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tayland - Bangkok hafta sonu bulusmasi

Gün gelecek bir gün forumda yurtdışı buluşması hakkında bir paylaşım olacak dense, İnan inanmazdım Aytaç :D ama sayende o da oldu çok şükür :bravo: :halay: :RCKolik:

Birlikte uçma bence bir zorunluluktan ortaya çıkmıştır. Demek ki benzer uçak - heli beraber buluşma sıkıntısı orada da yaşanıyor :-\ Aslında çözüm çok basit ve biz dahil çoğu yerde uygulanıyor ama anlaşılan o ki, oradaki arkadaşlar bu karşılıklı saygı konusunu ne yazık ki henüz çözememişler :-\

Neyse bu onların sorunu deyip geçiyoruz ve buluşmaların devamını bekliyoruz :yuppi: :hoppa:
 
Tayland - Bangkok hafta sonu bulusmasi

kısada olsa güzel bir konu olmuş, farklı bir ülkeden yabancı olmadığımız görüntüler, ortak paydamız modeller olunca zevk ve merakla izledim. Paylaşım için teşekkürler devamı gelir umarım.
 
Paylaşım için teşekkürler aytaç, forumumuzda yurtdışı etkinliği paylaşan ilk kişi olarak tebrik ederim[emoji4] uçakla heli hiçbir zaman bağdaşamaz bence helinin sesini duymadan ben hayatta rahat edemem, biri ordan geliyor, biri burdan geçiyor, görüntüye girmese bile uçak sesi rahatsız edici ve kordinasyonu dağıtıyor bence


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Tayland - Bangkok hafta sonu bulusmasi

Aytaç sen demek Tayland'a giderken modeli yanında götürmeliymişsin, baksana baya bizimki gibi modelci ortamı var. :laugh:

Paylaşım için teşekkürler, modelcilikte küresel bir dilmiş tekrar görmüş olduk. :RCKolik: