Tüm modelci ailesi için önemli bir tavsiye

keremkinali

Yeni Uye
Katılım
20 Şub 2014
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Yaş
35
Abilerim ablalarım bu elimde görmüş olduğunuz diye giresim geldi mevzuya. :)

Öncelikle tanışma bölümünde de bildirdiğim üzere uçurtma bile uçurmamış(!) deneyimsiz bir kardeşinizim.
Forumda çok güzel pasif rol oynuyorum bu yüzden kusuruma bakmayın. Mesut abi sen biliyorsun zaten muzdaripliğimi :)

Konuya gelecek olursak buluşmalar kısmında da baktım biraz durumlara ama modelcilikle alakalı herhangi bir festival yok.
Ben işim gereği hem de git gide artan ilgim sayesinde sizlerle de bir bilgi paylaşımı yapıp tüm türkiye genelinde olmasa bile başta 3-5 büyük şehirde bu festivalleri düzenlemek istiyorum. Gerekli izinler oluşabilecek sponsorluklar için sağlam bir koşturmaca içerisine girip bu sene ramazan ayından sonra güzel bir festivalimiz olsun istiyorum.

Şimdi sizden istediğim fikirlerinizi beyan etmeniz. Böyle bir organizasyon nasıl tepkiler alır -ki ben olumluyum-, katılımcılar 7den77ye mi olmalı içerisinde konserler olmalı mı?
vb fikirleriniz varsa ve o fikirleri paylaşıp tartışırsak ben bu işe baş koymayı düşünüyorum.

Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim. Bu kadar yazıyla gözlerinizi yorduğum için de affınıza sığınıyorum :)
 
Ynt: Tüm modelci ailesi için önemli bir tavsiye

Kerem biz bu organizasyondan duzenledik Bolu at yaylasi bulusmalari , ClubRC , RCkolik , helicoptr ve heliteknik olarak 3 defa cok buyuk organizasyon yaptik 70 80 kisilik , ilk ikisinde yiyeckleri kendimiz getirdik ama sonuncuda kofte ekmek ve icecek seklinde menulu bir organizasyon yaptik , boku at yaylasi rakim 1500 metre-doga harikasi bir yer

ceptelefonunda bulabildigim tek resim ama yarin detayli foto gorsel ve yorum yaparim

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Tüm modelci ailesi için önemli bir tavsiye

Mesut abi dragonfest diye bir organizasyon var bir ara ona bi göz ucuyla bakarsan sevinirim demek istediğimi daha net anlatabilirim.
Mükemmel şeyler çıkabilir ve gerçekten kaliteli 750-1000 kişi katılımlı bir organizasyon yapabiliriz daha sonrasında da orada ailelerin de gençlerin de bir arada stres atabileceği ortamlar oluşturabiliriz. Ki ben birkaç model firmasıyla randevu aşamasındayım yurtdışı desteği bile fazla hatta.

Sence nasıl olur abi güzel bir bahar yahut yaz sonu festivali olabilir mi ? Bir de modelci abilerimin bu konuda katılımcı olmak isterler mi? Organizasyon, "ulaşım ve konaklama yemek hariç" ücretsiz hale getirilebilir o sebeple soruyorum. :)


Saygılar tapatalk
 
Tüm modelci ailesi için önemli bir tavsiye

Kerem öncelikle modelciliğe bu denli gönül vermiş ve gelişmesi için çaba sarfetmeyi göze almış bir arkadaşımızı görmek gerçekten çok sevindirici. :bravo:

Benim bu zamana kadar modelcilik anlamında katıldığım en önemli organizasyon Riva'da yapılan Mustafa Koç'un sponsorluğunu yaptığı Dünya Planör Şampiyonasıydı, ikinci olarakta Tareq'in gösteri uçuşu yaptığı Hazerfen'de düzenlenen organizasyonu söyliyebilirim. Bu konuda Hakan Abimizle (Hakan Sözmen) görüşebilir ve tecrübelerinden faydalanabilirsin diye düşünüyorum, tanışmışsındır belkide.

Böyle bir festivalde eminim benim gibi bütün modelci arkadaşlarımız bulunmak ve ellerinden gelen desteği vermek isteyeceklerdir.

Konuyla ilgili gelişmeleri merakla bekliyor olacağız.
 
Tüm modelci ailesi için önemli bir tavsiye

Tamamdır abi ben ilgileniyorum ki birçok kesimden ilgilenen çıkacaktır. Sadece birkaç bütçeleme yaptıktan sonra size tekrardan dönüş yapacağım. Bu arada forumdaki diğer arkadaşlardan da etkinlik içi neler olabilir neler olmalı diye tavsiyeleri hala bekliyorum. Bir de inşallah doğru yere açmışımdır konuyu :)


Saygılar tapatalk
 
Tüm modelci ailesi için önemli bir tavsiye

Su an cok musait degilim ama aklima gelen 1-2 hususu su asamada paylasim. Daha sonra ilavelerde bulunurum insallah:

Oncelikle katildigim genel organizasyonlari siralayim : Bolu Bulusmasi, Tareq Istanbul Funfly, Izmit Kartepe senligi

1- Oncelikle Katilimci profil hedefimiz ne ? Zira su Belediye sponsorlugunda yapilan Kartepe haricindeki diger 2 genel kalabalik katilim sadece mobilcilerin katilimi ile gerceklesti.
2- Organizasyonun amaci ne ? Amac degisik illerdeki modeldilerimi bir araya getirmek yoksa, modelcilik camiasina yeni modelci mi kazandirmak
3- Hangi illerde kac gunluk bir organizasyon hedefliyoruz.
4- Sponsorluk isi nasil halledilecek ?

Etkinligin amacina gore degisiklik etkinlikler yapmak mumkun : Mesela Show amacli ucuslar, degisik kategorilerde yarislar ve oduller .......

Biraz karisik oldu ama esas olarak bence amac onemli. Amaci netlestirirsek diger hususlari belirlemek daha kolay olacak diye dusunuyorum.

Bu arada Haziran ayinda Pilot TR sponsorlugunda soyle bir organizasyon var. Bunu da hatirlatmis olayim :

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol