Türkiye'nin Tek Hobi ve Aktivite Festivali Big Boyz Festival Kasım'da

Anıl Tosunlar

Çalışkan Uye
Katılım
27 Ağu 2017
Mesajlar
408
Tepkime puanı
500
Konum
istanbul
İlgi Alanı
Uçak
Dün elime böyle bir basın bülteni ulaştı sizlerle paylaşayım dedim.


TÜRKİYE’NİN TEK HOBİ VE AKTİVİTE FESTİVALİ BIG BOYZ FESTIVAL KASIM’DA!

Türkiye’nin ilk ve tek hobi-aktivite festivali ‘Big Boyz Festival’ 3-4-5 Kasım tarihlerinde, Alice İstanbul organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park’ta meraklılarıyla buluşuyor. Büyüklere oyuncaklar konseptiyle günlük koşuşturma içinde zevk ve hobilerine zaman ayıramayan şehir insanının, farklı aktiviteleri ve seçenekleri bir arada bulabileceği, hem alışveriş yapıp hem eğleneceği, rol model aldığı kişileri dinleyerek yepyeni bilgiler öğreneceği, workshoplar’a katılıp kendini geliştirebileceği bu taptaze festival, üç gün boyunca değişik etkinliklerle katılımcılarına bir nevi nefes alma imkanı sunuyor.

HER ZEVKE HİTAP EDECEK

Big Boyz Festival’in ziyaretçileri; bir yandan hayallerindeki aracı, tekneyi ya da motosikleti inceleyip, drone ,maket uçak gibi oyuncakları test ederken, diğer yandan festival bünyesinde bulunan Türkiye’nin teknolojiden giyime en ünlü 50 markasından alışveriş yapabilecek. Bunun yanı sıra her biri alanında uzmanlaşan birbirinden ünlü konuklar, söyleşilerle deneyimlerini katılımcılara aktaracak. Yemek , okçuluk, ,DJ, barista atölyesinde verilen eğitimlerle, tavla turnuvası, PlayStation deneyimi gibi aktiviteler ise a’dan z’ye her zevke hitap edecek.

3 GÜNDE 10 BİN KATILIM BEKLENİYOR!

Üç günde 10 binlerce kişinin katılımı beklenen Big Boyz Festival’de akıl almaz Enduro Showlar ve Redbull-KTM sporcusu Birkan Polat’ın stunt rider showu akrobasi sevenlerin heyecana doymasını sağlayacak.

OYUNSEVERLERE UFUK AÇICI DENEYİMLER!

PlayStation’ın festivalcilerle buluşturacağı oyun deneyimleri de, muhteşem seçenekler sunarak, oyun severlerin ufkunu açacak. Harley Davidson’ın Jumpstart deneyimini yakalayan konuklar kendilerini özel hissedecek.

UZUN YOL HİKAYELERİNİ ŞAMPİYONLARDAN DİNLEYİN!

Dakar Rallisi ve uluslararası cross country yarışlarında ülkemizi temsil eden Türk takımı, ‘Kankalarla Seyahat’ başlıklı söyleşileriyle uzun yol hikayelerinin inceliklerini anlatacak. Tam bir kahve tutkunu, hayatını buna adamış ve Türkiye’ye kahvede yeni bir soluk getiren, kavurma ustası ve barista eğitmeni Sam Çeviköz, kahve çekirdeğinin ruhunu Big Boyz Festival’de yaşatacak. Türkiye’nin en çok kilometre yapmış Harleycisi Yol Kaptanı, Harley Davidson felsefesiyle ilgili çok özel bir söyleşi yapacak. Sportif Havacılığa gönül vermiş Atilla Hacısüleymanoğlu hobi havacılığını herkesin yapabileceğini anlatıp dinleyicilerini cesaretlendirecek. Birçok ünlü isme eğitim veren Murat Yazıcı da Enduro Gösterisi ve söyleşiyle misafirlerle deneyimlerini paylaşacak.


BOL BOL DANS EDECEĞİNİZ PARTİLER VE YEPYENİ KEŞİFLER!

Sergilenen Gyrocopter modelleri ve uçaklar festival konuklarını geleceğin kişisel hava araçları ile tanıştıracak. Müzikler, gün boyunca Türkiye’nin en seçkin radyolarını bünyesinde toplayan Karnaval tarafından çalınacak. Festivalde düzenlenecek partiler ve dev konserlerle eğlence doruğa çıkacak.


CEZA, CANLI (LIVE) ORKESTRASIYLA BİRLİKTE 3 KASIM’DA BIG BOYZ FESTİVAL’DE!

Festival ruhuna uygun bir performans sergileyecek. Eurobasket 2017’ye katılan 12 Dev adam için “12 Dev” adında yeni şarkısıyla şu sıralar yine adından sıkça söz ettiren Ceza, dünden bugüne en sevilen şarkılarıyla, KüçükÇiftlik Park’ta olacak.


PENTAGRAM, ELEKTRİKLİ PERFORMANSIYLA 4 KASIM’DA BIG BOYZ FESTİVAL’DE!

1987'den bugüne yaptıkları albüm ve konserlerindeki yüksek voltaj elektrikle tanınan Pentagram, akustiğe mola verip, Murat İlkan ve Ogün Sanlısoy'un da yer aldığı kadrosuyla vereceği elektrikli konserle 4 Kasım Cumartesi KüçükÇiflik Park’ta sahne alacak.


MİRKELAM İLE ENERJİK ŞARKILAR!

Festivalin 5 Kasım’daki konuğu ise pop müziğin en sevilen isimlerinden Mirkelam! Unutulmayan hitleriyle ve enerji dolu sahnesiyle KüçükÇiflik Park’ta neşeli dakikalar yaşatacak olan Mirkelam, seyirciyi hem geçmişten, hem de günümüzden hitlerle mest edecek.


KATILIMCILAR

CANON, SPORTINSTREET, SONY PLAYSTATION, HARLEY DAVIDSON, KTM, FEDERAL COFFEE, DJI, TECHNOMODEL, RAZORUS, SSPORTS, STAR TV, KARNAVAL, OUTROAD ACADEMY, ARKABAHÇE, AQUAMOTOR, YABAN, HEDİYESELİ, VINOMARKET, ACAİPBİDÜKKAN, ENDUROMXSCHOOL, ONEDIO, GROUP MEDYA, PIONEER, DIGITURK, AVART LUXURY TOYZ, DEPAR MOTOR/CAN- AM, JERRY’S HOTDOG, HIZLI BOYA, REMINGTON, MİSADAM, FERKO ILGAZ HOTEL, TÜLİN AYLİN GÜMÜŞ, EINHELL, COOLMEN CLUB, GLOBOWAX, BAY STATE, ACIBADEM SAĞLIK GRUBU, KAMPAREST, RAZARUS, PROROSO, DNA FIT, FIT21, WAKE UP COFFEE, THE BIKER JEANS, DREAM FLIGHT, SOU’L N ART, BUNCO, HUROM, SEGWAY, FITNESS COFFEE, BRAND MANNOR, KENDAMA, FORNELLA, DONAT MAKINASI, OUTDOOR FACTORY, ATİ HAVACILIK, KRAL ARMS, SPX, RPM MÜZİK, ŞEF DÖNER, SUNNY BAG, PEUGEOUT SCOOTER
 
Türkiye'nin Tek Hobi ve Aktivite Festivali Big Boyz Festival Kasım'da

Bu festival ya ilk kez yapılıyor ya da ben ilk kez duyuyorum.

İçinde hobi geçtiği için en azında katılımcılara bu anlamda yeni Ufuk'lar açacağını düşünüyorum. Kim bilir belki de ülkemizde "Hobi=Boç iş" kavramının değişmesinde faydalı bir etkisi olur.

Yurtdışında çok daha iyilerini gördüğümüz bu tür organizasyonların daha yok yaygınlaşması ümidiyle, paylaşım için teşekkür ederiz Anıl :thumbup:
 
Türkiye'nin Tek Hobi ve Aktivite Festivali Big Boyz Festival Kasım'da

Rica ederim , benimde tahminim ilk kez yapıldığı yönünde.Zaten sadece modelcilik değil araya motor sevdası vs bi sürü hobi katmışlar ama olsun be abi dediğin gibi belki ufakta olsa bi katkısı olur :)