UGEARS MECHANICAL MODELS “TRAMVAY”

Katılım
30 Kas 2014
Mesajlar
4,645
Tepkime puanı
20,046
Yaş
47
Konum
Wallingford / İngiltere
İlgi Alanı
Uçak
Herşey böyle başlamıştı:

Başganım eline sağık :) harika bir modelmiş, geçen sene Dubaide bir mağazada bunlardan görmüştüm (aynı marka mı bilmiyorum) ilgimi çekmesine rağmen kalitesinden emin olamadığım için almamıştım. Tekrar gidersem bir tane de ben alırım, iştahlandırdın beni :)

Doktor dün atölyede 7 kafa her noktasını inceledik beraber. Adamın kontralardan tut lazer kesimine, tasarımda ki mühendislik detaylarına, kılavuzda ki mantığa çok deli ayrıntılar var. bi tramvay modeli var, tam senlik :)

O tramvay bu tramvay mı bilmiyorum ama yukardaki yazışmanın gazıyla ben de bunu bulup aldım...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Oğlum trenleri uçaklardan daha çok seviyor, bunun yapımı için de benden daha heyecanlı, her gün videolarını izletmemi istiyor :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Çilek kokulu mum bulur bulmaz yapıma başlayacağım :) bakalım İlker’i geçebilecek miyim :)
 
Son düzenleme:
Gerçi takipçileri biliyordur ama nerden temin edebiliriz hangi modeller var diye araştırdım. n11 de de var bazı modeller... asıl distribütör ise şu;
 
Gerçi takipçileri biliyordur ama nerden temin edebiliriz hangi modeller var diye araştırdım. n11 de de var bazı modeller... asıl distribütör ise şu;

Bu meretler bu tarafta çok daha pahalı vallahi, ilerde yeni bir modellerini alırsam bu siteden alırım, teşekkürler Rasim :saygilar: