[Urun]: Hitec Flash 7 mi yoksa Eclipse 7 pro mu?

Bicanli

Yeni Uye
Katılım
30 Eki 2014
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Yaş
35




Fiyat olarak maksimum 600 civarı en iyi kumandayı almak istiyorum.

Akrobasi modeli kullanacağım ve dijital servo şimdilik kullanmıyorum.

Flash 7 ve Eclipse 7 pro arasında kalmış durumdayım. Flash 7 konusunda çok fazla bilgi olmaması nedeni ile yeni konu açarak burada paylaşma ihtiyacı duyuyorum.

Bilgili arkadaşlardan bu konudaki düşüncelerini ve bilgilerini paylaşmalarını bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
 
[Urun]: Hitec Flash 7 mi yoksa Eclipse 7 pro mu?

Burak bey akrobasi modeli demissiniz ama model belirmemissiniz, ucak olsa gerek dogru mudur ?

Sectiginiz 2 modelde HITEC. Ozellikle HITEC kumanda mi dusunuyorsunuz peki ?

HITEC markasina cok asina degilim, bilen arkadaslarimiz yardimci alacaklardir ama su kadarini soyleyebilirim, ilk model yani eclipse teknoloji olarak eski kalmis bir model. Menu satir saysinin az olmasi ayar yaparken anlasilmayi zorlayacaktir.

Sahsen Futaba ve Spektrum kullandim su ana kadar. sitesi faturayi dusup gosteriyor ve ingilteredn gelen urunler kargoya girmiyor genelde. Bu nedenle Spektrum Dx7 veya Dx8 de guzel bir alternatif olabilir diye dusunuyorum. Nihai karar elbette sizin :saygilar:
 
[Urun]: Hitec Flash 7 mi yoksa Eclipse 7 pro mu?

Illa HITEC dusunuyorsaniz tam da sizin butcenize uygun su kumanda var.



Sifir fiyati ile kiyaslama yapip fiyatinin uygunlugunu siz kontrol edersiniz. Normalde 2.el kumanda almak risktir. Fakat ilan sahibi Nesimi kardesimizi hepimiz taniyoruz. O yuzden bu kumandayi kafanizda hic bir soru isareti olmadan gonul rahatligi ile alip kullanabilirsiniz ;) Sectiginiz her iki modelden kat vekat daha yeni ve yetenekli bir kumandadir %p
 
[Urun]: Hitec Flash 7 mi yoksa Eclipse 7 pro mu?

İlginiz için teşekkür ederim. İkinci ele güvenemediğim için bakmadım ama daha önce bu ilanı gördüm 1000 lira gibi bir rakamı gördüğüm için çok bakmamıştım. Manisa'ya gittiğim bir dönemde eğer satılmamış olursa alırım diye düşünüyordum. Yurt dışı sitelere çok güvenli veya dediğiniz site gibi vergiden muaf olacak şekilde gönderi yapmayacakları için güvenemedim ve yurt içine yöneldim. Akrobasi uçağını kendim yaptım ve yeni yeni uçuruyorum. İlk önce Wing dargon ile başladım sonra aynı alıcı ve kumanda ile plan üzerinden kendi FUNTANA mı yaptım.



Şimdi kumanda arayışına girdim. Daha çok ileride yapılacak tasarım yarışmalarında görev için üretilmiş uçaklardaki farklı amaçlı servoları kontrol etmek için 7 kanaldan aşağı olmamak üzere şimdilik bütçeme uygun kumandayı arıyordum.
Fiyat olarak sıfır olup 600 liraya yurt içinden tedarik edebileceğim Flaşh 7 yi bulabildim ve yeni tasarım olduğu için tam olarak özelliklerini algılayamadım.
Flash 7 nin özlliklerini ve onunla uyumlu kullanılan alıcıların elektronik servoyu veya diğer ucuz Çin malı servoları çalıştırıp çalıştırmadığını bilgili arkadaşlara da sonra sormak amacı ile de bu konuyu açtım. Dediğiniz gibi güvenilir arkadaşlardan kumanda almak isterim fakat almışken sıfır ve ucuzun iyisi mi olsun diyerek HİTEC düşünüyorum.
Sitenizdeki konuları tek tek okudum ve kısaca özeti ne istediğinize karar vermek gibi görünüyor. 600 liraya öncelikle sıfır en az 7 kanal ve elden rahat çıkarabileceğim kumandaların hepsine bakabilirim.