[Urun]: Storm OSD ( Otopilot Stabilizasyon) Inceleme ve setup

[Urun]: Storm OSD ( Otopilot Stabilizasyon) Inceleme ve setup

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Geri bildirim için teşekkürler Ünal :thumbup: Kurulumun basit olması gerçekten önemli ama ters bağlantı korumasının olmaması gerçekten büyük sıkıntı :-\

Teşekkür ederim Mehmet abi sayenizde tecrübe kazandım :)


Pek Türkiye'de osd ve monitör bulabilir miyim ? Tavsiye edebileceğiniz linkler olursa sevinirim (eğer Türkiye' de yoksa yabancı linkler de olur bir şekilde getirtirim). Montajı kolay olmalı ve pc programlama gerektirmemeli.


Türkiye bulabileceğiniz siteleri yukarıdaki mesajımda belirtmiştim o sitelerden araştırma yapmalısınız . Yurt dışında ise -
bu sitelerde satılmaktadır.

Monitör olarak 7 yada 10 inç bir çok model Türkiyede satılmaktadır . Ben mesala ilk monitörümü 240 liraya almıstım , ikinci monitör ihtiyacım olunca 70 liraya araba aksesuarları satan bir dükkandan aldım . Hepsinde mantık aynı mantık görüntü kalitesi iyi olduktan sonra çok para vermenin anlamı yok .

Burada verdiğim linkin resmindeki gibi girişleri olanlarından araştırıp ucuzunu bulabilirsiniz

Birazcık elektronik beceriniz varsa ( Kabloları doğru renkte soketlere takacak kadar ) rahatlıkla sistemi kurabilirsiniz hiç bir bilgisayar programlaması felan gerekmiyor herşey içinde hazır bir sistem olarak geliyor Cyclops Storm Osd. Tabi hazır olması size başka konularda işlem yapmayacağınız anlamına gelmiyor uçağın başka bölümlerinde yine lehim vs. işlemler yapacaksınız elektrik bilginizin iyi olmasında fayda var.

Bu resimde kurulumu hakkında bilgi edinebilirsiniz . Kamera olarak Gopro vb. kamera kullanacaksanız Hdmi girişinden görüntü almayı düşünüyorsanız kırmızı ( enerji) kablosunu takmıyorsunuz aksi taktirde kamerayı yakarsınız . Resimde farklı bir kamera kullanıldıgından kablo takılı görünüyor .

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
[Urun]: Storm OSD ( Otopilot Stabilizasyon) Inceleme ve setup

Teşekkürler Ünal. Bilgiler gayet aydınlatıcı oldu benim için :saygilar: