- İlgi Alanı
- Heli
Arkadaşlar başımdan geçen entersan bir durum bu , spectrum dsx9 kumandam ile setup yaptığım neo vbar ünitem kendini resetleyip hata veriyor. Sonra servolar da kısa bir hareket oluyor, kısa bir süre sonra servolar duruyor, ama ünitenin üstündeki kırmızı hata ışığı sürekli yanıp sönüyor 8 veya 10 defa söktüm taktım ama durum degişmedi. Bu hatadan sonra pc ile baglantı kesilmiyor yani pc ye bagladıgımda vbar programı, üniteyi görüyor, yanlız bu durum olmadan önce ünite ile 7 veya 8 uçuş yaptım ayar yaptıgımda bu olay meydana geldi.
Tekrar bende üniteyi bilgisayara baglayıp sıfırladım, kumandam ile yeni bir model açtım ve bind ettim, sonra setupları tekrar gözden geçirip yaptım, şu an uçuşa hazır ama neden böyle bir şey yaptı anladım. Bu durum ile ilgili kısa bir video da çektim.
Tekrar bende üniteyi bilgisayara baglayıp sıfırladım, kumandam ile yeni bir model açtım ve bind ettim, sonra setupları tekrar gözden geçirip yaptım, şu an uçuşa hazır ama neden böyle bir şey yaptı anladım. Bu durum ile ilgili kısa bir video da çektim.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol