[Video]: 06.12.2015 Eskişehir Buluşması

Vay Emre Abim Tamerim hepinize hayırlı olsun.
Rabbim nazarlardan esirgesin.
Hepsi birbirinden güzel.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
[Video]: 06.12.2015 Eskişehir Buluşması

Bütün videolar yüklendi. Keyifli seyirler... 1080p ve tam ekran izleyiniz yoksa görmeniz zor modelleri :D


Birinci videoda, sahadan genel muhabbetler, küçük modelci Fatih ile tanışma, nargile, modeller....

İkinci videoda, gaui x7 tüm heybeti ile....

Üçüncü videoda, olaylı goblin500 maidenı... Önce curveleri ayarlandı... Sonra havada alıcı bıraktı :laugh: Sonra teksas topraklarında silah sesleri duyuldu... Sonra da canavar gibi uçuşunu gerçekleştirdi...

Dördüncü videoda, merakla beklenen Mikado Logo 690sx maidenı... Turuncusu çok iyi görünmüş videoda, resmen alev almış :)

Beşinci video, benim 550sx uçuşum standart... Bolca half pirolar eklemeye çalıştım, yüksek irtifada risk almadan... Taksidi bitmeden böyle devam ;D

Altıncı videoda, Goblin 500 ikinci uçuşu ile, yine ele avuca sığmayan bir canavarlıkta...


Link;
 
[Video]: 06.12.2015 Eskişehir Buluşması

Yine akşama görsel bir şölen bizleri bekliyor anlaşılan :halay: Valla tüm ekibe ve emek verip tek tek çekip yükleyen Rasim kardeşim ellerine sağlık :bravo:

Normalde videoları akşama seyredecektim ama 1.video açıklamasında NARGILE yazısını görünce dayanamadım :lol: Mevlüt kardeşim hayırlı olsun NARGILEN :halay:

Valla bilseydim NARGILE MAIDEN olduğunu, hiç üşenmez atlar gelirdim :lol:
 
[Video]: 06.12.2015 Eskişehir Buluşması

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Mevlüt kardeşim hayırlı olsun NARGILEN :halay:

Valla bilseydim NARGILE MAIDEN olduğunu, hiç üşenmez atlar gelirdim :lol:
Emreyle birlikte seviyoruz abi nargiyeli ilk kez deneyelim dedik. Keşke haber verseydik havada yazdan kalma bir hava vardı her ne kadar ilerleyen saatlerde ayaz başlamış olsa da
 
[Video]: 06.12.2015 Eskişehir Buluşması

Emreyle birlikte seviyoruz abi nargiyeli ilk kez deneyelim dedik. Keşke haber verseydik havada yazdan kalma bir hava vardı her ne kadar ilerleyen saatlerde ayaz başlamış olsa da

Bizde geliriz...
 
Güzel uçuşlar ve maiden yapılmış elinize sağlık tekrar hayırlı olsun kırımsız uçuşlar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yeni modeller ve maidenler hayırlı olsun. Bu kış çok bereketli geldi maşallah

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Videoları yeni izleyebildim. Hepsi birbirinden guzel ve eğlenceli

-- Nargile maiden ile harika bir başlangıç
-- Guzel ve müzikli bir GAU X7 Show
-- Goblin 500 maiden epey bir olaylı olmuş gercekten . Emre dediğin gibi sesi bile farklı bu aletin :halay: bu arada alıcının yerinde olmadıgını iyi ki erken fark ettiniz. Bu arada o silah sesi nerden geldi anlamadım ben ? Bir de nerden çıktı o Ucak motoru sesi :( canım modelin sesini duymamadık cogu zaman...
-- LOGO 690 tekrar hayırlı olsun. Tum ayarlar bitince o da şahane bir model olacak. Sesini beğendim ama :halay:


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
[Video]: 06.12.2015 Eskişehir Buluşması

Gaui bu aralar Emre abiyi biraz yoruyor ama çözüm yakındır, inşallah eski günlerine dönecek. Bu arada videosunda çok aksiyon olmayacağı, kontrol uçuşu olduğu için bari dedim müzik ekleyeyim.

Arazide havyanlarını otlatan bir vatandaş öyle sıktı iki el bir yaban köpeği yaklaşması diye. Arazide helici pek yok, Özkan abinin maidenda olduğu gibi bizde de uçakçı yoğun. Gürültü oluyor haliyle :)
 
[Video]: 06.12.2015 Eskişehir Buluşması

Uçak sesleri hakkaten fena olmuş, o gün sahada onlarca uçak vardı hava güzel olunca, zaten uçarken en az iki uçakla paylaşıyorduk hava sahasını, baya tedirgin bir gündü. Üstüne bir motorun ayarıyla uğraştılar bütün gün, yetmedi bir de rodaj sehpasında bir motor vardı ki, bütün gün susmadı. En güzeli de arada bir bizim jeneratörün sesine laf eden bir abimiz o gün jeneratörün sesiden hiç rahatsız olmadı ;D

Tabancayla köpeğe sıkan arkadaş günün can sıkan olaylarından biriydi, zira ortamda çoluk çocuk en az 20 kişi vardı. Bir daha tekrarlanırsa tepesine doğru overspeed dalış yapmayı planlıyorum.

Gaui gaui... Yazıyordum ama baya bir uzadı, konusunu açayım dedim :D
 
[Video]: 06.12.2015 Eskişehir Buluşması

Vay arkadaş ne buluşma olmuş öyle. :thumbup:

Maiden, aksiyon, mecera, duman.... herşey var. :lollol:

Merakla beklediğim 690 maidenı gelmiş hatta yanına birde Goblin 500 hediyesi. :laugh: 690'ın sesi low RPM de beklediğim gibi gayet güzel geliyor kulağa maşallah. :yuppi:

Eskişehir ekibinin filosu nazar değmesin gayet iddialı bir hal aldı. :halay:

Rasim'de bitmemiş taksit baskısına rağmen gayet güzel bir uçuş çıkarmış doğrusu. :laugh:

Böyle olmayacak yakın bir zamanda buluşmak, yakın temas kurmak lazım bu ekiple. :) Bence 800 maiden'ı bir araya getirir bütün kadroyu. :laugh: :RCKolik:
 
[Video]: 06.12.2015 Eskişehir Buluşması

Türker Akgün' Alıntı:
Rasim'de bitmemiş taksit baskısına rağmen gayet güzel bir uçuş çıkarmış doğrusu.
Böyle olmayacak yakın bir zamanda buluşmak, yakın temas kurmak lazım bu ekiple. Bence 800 maiden'ı bir araya getirir bütün kadroyu.

Teşekkür ediyoruz Türker abi, taksidi falan unutmuşum bu uçuşta :laugh: Neyse ki hala tek parça ve bir yerlere kaybolup gitmedi.

Patrondan haber bekliyoruz maiden için. Buralar çok fena, an itibariyle eskişehir -2.8°C, kocaeli 7.7°C... Bu durumda kocaeli daha mantıklı :)
 
Bu hafta sonu da cikamadik, bu sefer ben su koyverdim, hasta oldum. Logoya cici 115 kuyruk da almistim oysa... [emoji17] Ancak burnumu silmeyip bir de oksurmeyerek 45sn'den fazla dayanamadigim icin, ucus yapma sansim yoktu. Bi de soguk, bi de hastalik salakligi ustumde, model falan kalmazdi geriye bu hafta ucmaya kalksam [emoji16] yavastan iyilesme belirtileri gosteriyorum. İnat ettim, ilac almadim, dogaya-bitkiye verdim kendimi [emoji1] bu sekilde atlatip, bu kis baska hasta olmamayi planliyorum. Umarim cektigim eziyete deger, yoksa iki gunde de atlatirdim ben bunu [emoji1]
 
[Video]: 06.12.2015 Eskişehir Buluşması

Emre Kaman' Alıntı:
Bu hafta sonu da cikamadik, bu sefer ben su koyverdim, hasta oldum. Logoya cici 115 kuyruk da almistim oysa... [emoji17] Ancak burnumu silmeyip bir de oksurmeyerek 45sn'den fazla dayanamadigim icin, ucus yapma sansim yoktu. ....
Geçmiş olsun Emre :-\ Aman dikkat.. Tam da hastalık havası şu aralar ... Bu hafta sonuna kadar inşallah toparlamış olursun diyelim :)