[Video]: Hafta İçi Kaçamak Silivri Kavaklı Buluşması

[Video]: Hafta İçi Kaçamak Silivri Kavaklı Buluşması

Öncelikle Yorum yazan tüm arkadaşlara düşünceleri ve görüşleri için çok teşekkür ederim. Elimizden geldiğince forumumuzda birşeyler paylaşıyoruz.
Uçuşlarımı artık biraz daha soğuk kanlılıkla yapıyorum buda herhalde uçuşa yansıyor. İnşallah daha çok çalışıp geliştiricez.
NX 7 ile yıldızımız henüz barışmadı herhalde modeldeki titreşimi geçirtemedim.
Bununla alakalı Mustafa konuyu açacak galiba ama ben kısaca özeliyim en baştan durum şu şekilde :
Modelin ilk uçuşu : Modelin üzerinde ikon ünite var Normal, ödem 1 ve 2 de depo yarıya indiğinde titreşim vardı fakat en son izlediğiniz videodaki titreşim yoktu.


2. Uçuş : Yine ikon biraz gainlerle oynadık fakat durum yine aynı

3. Uçuş : Çanı değiştirdik. Yine modelin üzerinde ikon var fakat durum yine aynı

4. Uçuş : Modelde sk720 var durum yine aynı fakat titreşim biraz sanki arttı

5. Uçuş : Modelin ana şaft ve kafanın şaftanın değiştirdik vede kuyruk TT ünü çıkartıp kontrol ettim tekrar taktım fakat bu sefer eskisi kadar TT düz değildi ve kuyruk borusuna iki ucuda değiyordu. Uçuş her 3 kafa turunda da en şiddetli titreşimini yaptı.


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Elinize sağlık İsmail ve Mustafa.Videolari bende izledim.güzel bir buluşma olmus .NX7 deki salinima gelince ; eger mekaniksel bir sıkıntı yoksa kafa turu düşmesine bağlı olarak cylic gainlerinden kaynaklı olabilir .tabi bu bir olasılık. Yada kuyruk torqtube dislileri çok sıkı olabilir. Bunları tek tek kontrol edip denemek lazım tabi.bu da biraz insanı sinir ediyor o ayrı [emoji35] [emoji35] [emoji35]


Bu arada goblin 700 un sesi ayrı bir güzelleşmiş. Sanki bu Scorpion 540KV motordan kaynaklı olmasın.Hayirli olsun kardeşim. Güle güle kullan. [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41]