Yamaç Planörü - Slope Soaring

Yamaç Planörü - Slope Soaring

Notlar bölümünün altına harita linki eklenmiştir. O bölgelerde uçmuş paraşüt pilotlarının görüşleri falan yazıyor örnek alanlar var.

 
Yamaç Planörü - Slope Soaring

Tatil nerdeyse bitti ben daha bugün kapron aldım. Kemal abi 1-2 yer söylemişti oralara baktım onlar başka adres verdi oraya gittim. Depron sordum kimsede yok bende orda olan 5mm kapron aldım. Renkli bant ve sıcak silikonda aldım bir tek kanatlara destek birşeyler bulmak kaldı. Deneyecegim model red sloper :saygilar:
 
Acemiden bir yamaç uçuşu;
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Elinize sağlık güzel uçuş olmuş. :thumbup:
Ben inişi merak etmiştim videoda yokmuş. Herhangi bir hasar yoktur inşallah :D
Konuyu açalı baya zaman geçmiş, umarım faydası olmuştur :RCKolik:
 
İnişte bir sorun olmadı uzun bir uçuş oldu, orhanlı grubundan Cem abi çekiyordu, uzun çekimlerde kolların ağrıdığı için yeterli dedim :)
 
Abimizin uçuş için verdiği emeği görünce benim 2 adımlık yamaca çıkmam hiçbir şeymiş :D
Mekan ve uçuş gerçekten güzel, izlemenizi tavsiye ederim :RCKolik:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Şimdi sabahın köründe kalk, o kadar yol git, koca dağa tırman, uçağı kurmaya başla: "Hass....r!!! Kanat borusu evde kalmış..."
:laugh:
Düşünmek bile istemedim ;D Ben de bir defa tepeye çıktıktan sonra kanat lastiklerinin arabada kaldığını fark etmiştim :cry: Başka bir uçuşta da evde unutmuşum :laugh: Yanımdaki bant ile kanadı gövdeye sabitleyip uçmuştum :D

Bu da planörün fun fly olanı herhalde. Profil gövde ve yaptığı hareketler de o yönde. Mekan ve uçuşlar güzel gerçekten. Tek kusuru, tek başına olması. Yanında birisiyle iki muhabbet edip, o soğukta birlikte sıcak bir çay içmedikten sonra kıymeti yok.
Aynen abi, akrobasi için özel modelmiş. Çok kişi bence iyi olmuyor ama dediğiniz gibi yanında sohbet muhabbet edecek bir kişi olsa daha iyi olurdu :)
 
Son düzenleme: