Yeni Plafform için Düşünce, Öneri ve Hata Bildirimleri

Yeni Platform olan XENFORO nasıl buldunuz ?

  • Çok beğendim

    Oy: 48 64.0%
  • Beğendim

    Oy: 17 22.7%
  • Pek beğenmedim

    Oy: 3 4.0%
  • Benim için fark etmez, ben içeriğe bakarım

    Oy: 7 9.3%

  • Kullanılan toplam oy
    75
Bende artık tapatalk istiyorum doğrusu,Web tarayıcı işini sevmedim bütün forumrı tapatalktan Takip ediyorum Ama En çok kullandığım forum yok.
 
Bende artık tapatalk istiyorum doğrusu,Web tarayıcı işini sevmedim bütün forumrı tapatalktan Takip ediyorum Ama En çok kullandığım forum yok.
Daha önce paylaştığımız nedenlerden dolayı ne yazık ki yakın bir zamanda TAPATALK ile ilgili bir planımız yok arkadaşlar :embarras:
 
  • Beğen
Tepkiler: Emre Kaman
Daha önce paylaştığımız edenlerden dolayı ne yazık ki yakın bir zamanda TAPATALK ile ilgili bir planımız yok arkadaşlar :embarras:

Abi yanlış anlaşılmasın kızma bana ama telefon benim için hiç kullanışlı olmuyor emoji seçmek bile sinir bozucu oluyor, siz yeterki isteyin demiştin .:)

bence bu konuyu netleştirmenin en iyi yolu anket yapmaktır , eğer bu konudan muzdarip birkaç kişiden biriysem önemli değil ama çoğunluk isityor ise bence bu yönde hareket etmek gerekir ,buluşmalarda resimleri videoları hep cep telefonundan çekiyoruz gerçekten çok pratik oluyor.
 
Valla ben de eskiden zaman zaman tapatalk tan takip ederdim, fotoğraf yükleme gerçekten çok hızlı... Ama yönetimsel sıkıntılar varsa anket falan ne kadar doğru olur bilemedim. Sen kural koyuyorsun, kapkaççılar selamsızlar gelip çiftliğe çevirmesin istiyorsun, kendini tanıtmadan konu açamazsın diyorsun, girerim bakarım açarım diyor tapatalkçı... Sınırlamalar koyuyorsun, yetki tanımlıyorsun, ben tanımam diyor tapatalk arayüzü...

Bütün forumların bir çatı altında olmasını ben de istiyorum, tek uygulamadan erişilen... mobilin yer yer saçmalamaları ile uğraşmadan akıcı bir deneyim sunan...

Ama diğer tarafta ben anlamam, benim kuralım işler, seninkini tanımam diyen bir tapatalk...
 
Rasim Abi saydığın nedenlerin ,kullanıcı tarafından tapatalk kullanılmasına engel Bir tarafını göremiyorum. kapkacilar Her herzaman oluyor Ve genelde proje ödevi Yapan öğrenciler.

Tapatalkin platform sahiplerine davranislarini bilemiyorum,Bu durum kullanıcıyi tapatakltan mahrum etmeye değiyor ise saygı duyarım
 
Arkadaşlar kimseye taleplerini ilettiği için kızma gibi bir durum yok. Herkes taleplerini özgürce iletmekte serbest, hiç sorun yok yani :)

Tapatalk olayına gelince. Bununla ilgili olarak çok şey yazdık ve açıklamaya çalıştık. Rasim ana hatları ile zaten yukarıda özetlemiş. Ali de tapatalk avantajlarını yeniden vurgulamış.

Buraya kadar sıkıntı yok. Ama şu an için gerek yönetimsel gerekse de alt yapı ile entegrasyonunda çıkardığı sorunlar nedeniyle yöneticiler olarak bizler için Tapatalk ne yazık ki avantajından çok dezavantajı var.

Bu nedenle ilerleyen zamanlarda büyük bir değişiklik olmaz ise, tapatalk kesinlikle foruma entegre etmeye ne yazık ki düşünmüyoruz.

Bu konuda da sizlerin bizleri anlayışla karşılayacağınıza eminiz :saygilar:
 
Mehmet ilk etapta biraz karışık geliyor gerçekten ama alıştıkçada bir sıkıntı çıkarmıyor forum.Ancak dediğin gibi canlı sohbet bölümü süper olur diye düşünüyorum.Ellerinize sağlık.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet ilk etapta biraz karışık geliyor gerçekten ama alıştıkçada bir sıkıntı çıkarmıyor forum.Ancak dediğin gibi canlı sohbet bölümü süper olur diye düşünüyorum.Ellerinize sağlık.
Öncelikle geri bildirim için teşekkür ederiz @Murat Evitan abi.

Canlı sohbet odasıyla ilgili olarak gerekli eklentiyi bulduk ve demo ortamında test ettik. Gayet güzel çalışıyor. Fakat şöyle bir sorun var, şu ana kadar canlı sohbet odası kurulu forumlarda bunun doğru düzgün kullanıldığı hiç görmedim ne yazık ki. Sırf bu nedenle çoğu forum bu odaları sonradan kaldırmak zorunda kalıyor.

Adı üstünde sohbet ortamı ama ne yazık ki sosyal medyanın kemiklerimize kadar işlediği şu günlerde, özellikle yeni kullanıcılar bu ortamı “Kap kaç” için kullanıyor. Forumda konu açmaktan daha kolay olduğu için sohbet ortamı hemen “Soru-Cevap” ortamına dönüyor :embarras:

Bu sohbet ortamları da anlık olduğu için burada paylaşılan değerli bildiler tıpki Facebook, whatsapp gibi sosyal medya ortamlarında olduğu gibi kaybolup gidiyor.

Bu yüzden böyle bir ortamı forumda aktif edip etmeme konusunda ciddi soru işaretleri var kafamızda :rolleyes:
 
Dün vurgulamayı unutulduğum 1-2 hususu daha paylaşmak istiyoruz.

Sizlerden gelen her türlü geri bildirim bizler için gerçekten çok değerli. Aracımız mümkün olduğunca kullanımı kolay bir platform ortaya çıkarmak. Bazen teknik bazı sıkıntılar nedeniyle belki bunu birebir sizlerin istediği şekilde tam olarak yapamayabiliyoruz :embarras: ama inanın hiç birini es geçmeden, bu konuda elimizden geldiğince boş vakitlerimizde sürekli araştırmalara devam ediyoruz.
Abi yanlış anlaşılmasın kızma bana ama telefon benim için hiç kullanışlı olmuyor emoji seçmek bile sinir bozucu oluyor
Emojı konusunda haklısın @Ali Yalçın . Şu aşamada forumda sadece smile desteği var. Bu yüzden cep telefonlarındaki oldukça pratik olan emojiler şu aşamada çalışmıyor.

Ama bununla ilgili çalışmalara başladık. Xenforonun emoji desteği için Database yapısının komple başka bir formata çevrilmesi gerekiyor. İnşallah mümkün olan en kısa sürede bununla ilgili gerekli testleri Demo ortamında yapmaya başlayacağız. Eğer sorun çıkmazsa da en kısa sürede forum ortamında devreye almayı hedefliyoruz.

buluşmalarda resimleri videoları hep cep telefonundan çekiyoruz gerçekten çok pratik oluyor.
Resim konusunda da sana aynen katılıyoruz. Malum sırf bu amaçla hiç bir yerde olmayan özel bir modifikasyon yaptık.



Şu aşamada en büyük sıkıntı resim linkinin otomatik olarak mesaja kopyalanmaması. Bunun üzerindeki çalışıyoruz. İnşallah bu otomatik resim linki kopyalama işini de halledebilirsek, Tapatalk kasar olmasa da ona çok yakın bir kolaylık sağlayabileceğimizi düşünüyoruz.

Şimdilik yakın zamandaki hedeflerimiz bunlar. Bakalım nasıl bir sonuç alacağız :saygilar:
 
Bende de son sürüm yüklü sanırım benzer bir sorun var. Ben gerçi bunu bilinçli yapılmış efekt zannettim ve kullanıma bir etkisi olmadığı için hiç sorgulamadım ama konuyu görünce bende yazayım diye düşündüm. Aynı durum chrome mobildede geçerli. Örnek resim de aşağıda paylaşıyorum.
@İzzet Camcıoğlu ve @Kadir Kurt hadi gözümüz aydın. Benzer sorun ben de ortaya çıktı :D Chrome sorunu çözmesini bekliyoruz :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
  • Beğen
Tepkiler: İzzet Camcıoğlu
Her sorunu da forumdan beklememek gerekiyormus :D
Emoji ve reklam sorunu çözülürse iyi olacak. Yakın zamanda düzelteceklerini umuyorum.
 
Yeni bir sorun değil abi :D daha önceden bahsettiğim, konulardaki reklamın genişliği. Yukardaki kayan menünün ve sayfanin sağa dogru kayması mobil uygulama hissiyatini gerçekten bozuyor.

Mobil arayuzde reklam yok ki Kadir. Sen masaustu olarak goruntuluyorsun buyuk ihtimalle.