S3021 Kanat Tipi Rüzgarlı Havalar İçin Uygun Mudur?

serdar balçın

Yeni Uye
Katılım
20 Mar 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
28
Konum
niğde
İlgi Alanı
Uçak
merhaba ben serdar niğde ömer halisdemir üniversitesinde makine müh. son sınıf öğrencisiyim.TUBİTAK yarışları için sabit kanatlı ve döner kanatlı olmak üzere 2 adet insansız hava aracı yapıyoruz 11 arkadaşımla beraber . şu an döner kanatlı ihamızda aktif uçuş yapabildiğimiz bi frame e sahibiz tasarımları ve üretimi kendimiz 3d printer ile yaptık. sabit kanat lı ihamızda ise bi maket imiz var uçuş denemeleri yapıyoruz ama kanat tipi olarak kararsızım bi konu başlığında s3021 kanat tipinin rüzgarlı havalarda oldukça başarılı oldugunu okudum . ama çok bilgi verilmemişti bende bir konu başlığı açmak istedim .siz abilerimin değerli bilgilerini bizimle paylaşması gerçekten bizi çok mutlu eder . şimdiden çok teşekkür ederiz.
 
Bu yaptığına flood deniyor ve forum ortamlarında en nefret edilen şeylerin başında geliyor. Konuyu olması gereken yere taşıyorum, başlığını da daha net anlaşılır olarak değiştiriyorum. Forumdan yararlanmak istiyorsan önce biraz araştırma yapmalı, takıldığın yeri uygun yerde sormalı ve forum düzenine uygun konular ve başlıklar açmalısın. Bu ilk uyarın.
 
Bu yarışma olayından artık gına gelmeye başladı. Üye ol, sonra hiç bir şey aramadan direkt sorunu sor.... Bu işlere bir çare bulmamız gerekecek......
 
Serdar, kanat profilinin rüzgarlı havalarda başarılı olması nedir? Kanat profilinden rüzgarlı havada ne bekleniyor?
 
  • Beğen
Tepkiler: LEVENT UYGUN