Yerli üretim pervane balans aleti

Ürün çok güzel görünüyor ben tasarım olarak ithallere oranla çok beğendim. Umarım hak ettiği değeri görür. Paylaşım için teşekkür ederim :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Levent Suberk
Önemli ama ihmal ettiğimiz bir konu pervane balansı. En azından kendi adıma konuşayım, ben bu güne kadar hiç dikkat etmemiştim. Bu zamana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var bundan sonra balansa dikkat ederim.
Levent abi paylaşım için teşekkürler, konuyu gördükten sonra bende bir tane aldım :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Balans aleti bahanesiyle yeni aldığım pervanelerden birisinin altigen göbek olduğunu fark ettim. :embarras: Diğer pervanenin de balansa ihtiyacı varmış :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Bir süredir hazırlıklarını yaptığım videoyu sonunda bitirebildim. Yerli üretim konusu gerçekten çok hoşuma gitmişti hele fiyatıyla birleşince küçük belki ama benimde bir katkım olur umuduyla kanalımda paylaşmaya çalıştım benim ilk linkiyle birlikte paylaştığım ürün oldu. Umarım bu işi gerçekleştiren çok daha büyük projeler ile yoluna devam eder :)

Harika! Yapanın ellerine sağlık. Keşke daha büyük pervaneler için de uygun boyutunu üretse ve bir de bir su terazisi entegre etse sisteme.

Video içeriğinde kısaca sizin fikrinizi de ekledim teşekkür de ettim umarım kızmazsınız :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol