Merhaba

şafak gökçe

Yeni Uye
Katılım
21 May 2018
Mesajlar
11
Tepkime puanı
11
Yaş
47
Konum
balıkesir
İlgi Alanı
Hepsi
Hepinize selamlar, yaklaşık 2 yıldır araba ve drone kullanıyorum. Kullandığım dronelar genelikle hazır set olanlar (QR x350, parrot bebop vb.) Arabalarımı ise kendim topladım. Yaklaşık 6 aydır ise uçak ve helikopter ile ilgileniyorum ama daha çok helikopter. Ama henüz hiç uçuşum olmadı. Zira özellikle 6 kanal helikopter, benim kullandığım araçlara göre çok komplike ayar, ve iyi pilotaj istiyor. Bu süreç sadece araştırma, okuma, öğrenme üzerine geçti, bu vesile ile formunuzu buldum. Burada kendimi geliştirmeme yardımcı bilgiler bulacağıma inanıyorum. Herkese iyi forumlar..
 
Adınız / Soyadınız
Şafak Gökçe
Nereden Katılıyorsunuz
Balıkesir
İlgilendiğiniz Model
Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
2
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Aramıza ve foruma hoşgeldiniz.

Madem bu işe yeni giriyorsun ve ilgin var , o zaman fırsat buldukça şu konuya bakmanı tavsiye ederiz.

 
Merhaba, hoşbulduk.
Atığınız linkteki konuların çoğunu okumuştum Mehmet bey, ama tekrar geçeceğim, şuan için hâkim olamadığım ana konu kumanda ayarları.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Hosgeldiniz :) Yeni nesil fbl unitelerde kumanda uzerinden yapilan ayarlar minimuma indi. Kumandayi fbl uniteye uydurmaktan baska cok da bir islrm gerekmiyor. Sahip oldugunuz/olacaginiz kumandaya biraz hakim olmaniz yeterli.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Hoşbulduk Emre bey, kumandaya hâkim olamıyorum maalesef , sanırım bunda yıllardır kullandığım tetikli tabanca tip kumandaların etkisi var. Basit ayar, basit kullanım.