Duyuru 2021-22 Forum Destek- Abonelik

Bu konu Yönetim tarafından bilgilendirme amacıyla açılmıştır.

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,459
Tepkime puanı
43,429
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Evet bir Ağustos ayına daha girdik :) Bu da demek oluyor ki 3 sene önce hayata geçirdiğimiz FORUM DESTEK- ABONELİK sistemi için 4.sezona başlıyoruz. ;)

Geçen 3 senede göstermiş olduğunuz ilgi ve destek ile forum tüm giderlerini kendisi karşıladı :thumbup: Eminiz ki bu sene de benzer bir durum olacak :)
Bu vesileyle maddi anlamda da bizleri yalnız bırakmayan ve destek olan tüm dostlara, abilere ve kardeşlere sonsuz teşekkürler :RCKolik:

Nasıl Abone olabilirim ?
Aşağıdaki hesap numarasına 1 Yıllık Destek bedeli olan $12 ‘nın TL karşılığımı açıklama kısmında “Ad- Soyad” ilave ederek yatırıyoruz. (Eğer mümkünse özelden mesaj olarak da bilgilendirme yaparsanız seviniriz.)

1 Yıllık Destek – Abonelik Bedeli : $12’nın TL karşılığı
Hesap Sahibi : Mehmet Küçüksarı
IBAN : TR75 0006 2000 2120 0006 6957 73

RCKOLIK Yönetimi



NOT-1 :
Geçen sene destek olup da bu sene de destek olmak isteyen arkadaşlar, aboneliklerinin dolmasını beklemeden istedikleri zaman 2021-22 dönemi için desteklerini yenileyebilirler. Erken gönderilen destek için her hangi bir gün kaybı söz konusu değildir :saygilar:


NOT-2 : Normalde ABONELIK süresinin bitmesine 1 hafta süre kala sistem tarafından otomatik hatırlatma maili gönderilmesi gerekiyor. Fakat bu eklenti düzgün çalışmadı için çoğu zaman ne yazık ki bu hatırlatma maili gelmiyor :(

Bu nedenle ABONELİĞİ biten arkadaşlara yönetim olarak 1 kereye mahsus manual olarak HATIRLATMA maili göndereceğiz.

Bunun haricinde sizlerde kendiniz abonelik durumunu ve kalan süreyi profil sayfanızdan kontrol edebilirsiniz :saygilar:









DESTEK Sayfamız
Neden Abonelik Sistemi var ?
Aboneler için Yeni Özellikler

Sizler yabancı değilsiniz. Bu nedenle "2020-21 Gelir/Gider" durumunu gösteren şu özet tabloyu paylaşmakta herhangi bir sakınca görmüyoruz :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
12 dolar karşılığı kaç TL?
Ağustos ayı için şu kadarı, Eylül ayı için şu kadar desek daha uygun olur diye düşünüyorum...
 
  • Haha
Tepkiler: Türker Akgün
8,42 TL x $12 = 100 TL abi.

Ana sayfa SAĞ tarafta şöyle bir bilgilendirme uygun mudur ?

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Yanlış anlaşıldım. Sürekli kur değiştiği için TL cinsinden miktarı güncel tutmaktı benim amacım. Her bankanın verdiği kur farklı olabiliyor. Hangi kur hesaplanmalı ödeme sırasında? Bu sorunun cevabıydı aradığım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Türker Akgün
Yanlış anlaşıldım. Sürekli kur değiştiği için TL cinsinden miktarı güncel tutmaktı benim amacım. Her bankanın verdiği kur farklı olabiliyor. Hangi kur hesaplanmalı ödeme sırasında? Bu sorunun cevabıydı aradığım.
Hıım şimdi anladım abi :D $12 düşük bir rakam olunca bankalar arası kur farkı pek fark etmiyor abi.

Burada esas olan aylar bazında dolar kıurunun dalgalanması. Bu nedenle TL değil $12 olarak yazıyoruz. Gönderecek arkadaşlar 3 kuruş aşağı 3 kuruş yukarı o zamanki $12'nın karşılığını TL olarak gönderiyor.

Diğer türlü benim her ay TL karşılığını ilgili konularda (ki bu birden fazla) güncellemem lazım, onun da takibi zor oluyor abi :)