500 Dolar Bütçeye Hangisini Tavsiye Edersiniz?

isasari

Çalışkan Uye
Katılım
22 Şub 2014
Mesajlar
335
Tepkime puanı
307
Yaş
40
Web sitesi
www.isa-sari.com
Herkese merhaba tekrar,
Hazır bir quadcopter satın almak istiyorum, ama şu 4 model arasında kaldım. Tavsiyeleriniz neler olur? Açıkçası, stabil, hold position modu kuvvetli olan ve sorun çıkarmayacak bir şey istiyorum. Kamera olarak da bir mobius alıp sabitleyeceğim ilk aşamada. Belki daha sonra Gimbal ve FPV kurabilirim.

DJI Phantom (499 Dolar)


Walkera QR X350 (Normali 299 Dolar, Prosu 499 Dolar. 200 Dolar farka değer mi acaba?)


Wltoys V303 Seeker (329 Dolar)


Cheerson CX-20 (319 Dolar)


Şimdiden teşekkürler...
 
500 Dolar Bütçeye Hangisini Tavsiye Edersiniz?

belirledikleriniz arasında bence
 
500 Dolar Bütçeye Hangisini Tavsiye Edersiniz?

Isa bey selamlar,

Belirlediğiniz seçenekler içinde bana da en mantıklı geleni Phantom seçeneğidir..Diğerlerinin arasında ve quad camiasında kendini ispatlamış bir cihaz..Her konuda..O yüzden diğerleri güven konusunda biraz zayıf kalıyor Phantom'a göre..
Benim tercihim Phantom olurdu %p
 
500 Dolar Bütçeye Hangisini Tavsiye Edersiniz?

Aykut Bey, Murat Bey, cevaplarınız için teşekkürler. Phantom'un en son sürümü 1.1.1. imiş. Bu linkini verdiğim FC40 kameralı olan mı oluyor acaba? Alırken ona dikkat edin diyorlar da, nasıl anlayabiliriz acaba 1.1.1. olup olmadığını? Bir de, yabancı Cheerson'u çok methediyorlar. Phantom'a o kadar para vermeye gerek yok diyorlar. Sizler ne dersiniz acaba?

Walkera'dan vazgeçtim. Kimse tavsiye etmiyor ve pro modeli de pahalı üstelik. WLToys'unki ise çok yeni. Risk almamak daha iyi olur sanırım. Bu durumda geriye iki seçenek kalıyor sanırım: Phantom ve Cheerson.