ALZRC N-FURY T7

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,417
Tepkime puanı
43,398
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Büyük firmalar harici 700 sınıfı model üreten çinli marka bulmak zor. Ama ALZRC bu sınıfa da el atmış durumda. Fakat fiyatı tanınmış diğer markaları aratmıyor ne yazık ki :(

Ürün linki :

Fiyat : 4.600 TL + 400 TL kargo :eek:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol



Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Küçük bir şaka yapmışlar heralde. Fiyatın 650 dolar değil 450-500 dolar civarında olması lazımdı ki satsın bana kalırsa. 700 boyutlu bir helikopter alacaksam 650 dolar fiyatıyla son bakacağım model sanırım..
Önce kendini; özgün ve f/p bir modelle kanıtlayıp sonra balonu şişirmesi daha tutarlı olabilirdi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Taha KOÇAK
Bu fiyatla ancak dalga konusu olurlar.
Heliye gelince bence tipi çok yakışıklı. $450- $500 civsrı olsa her türlü düşünülür.
En azından bi lansman fiyatı filan yapsalarmış
 
Bende tip olarak beğendim. Ama 300 dolar bile olsa 700 sınıfı olduğundan maddi sebeplerden dolayi ilgimi çekmiyor. :) iyiki de cekmiyor. Ha 150 dolar falan olsa vitrine süs olarak alırım :)
 
Ben fiyat olarak cok yadirgamadim acikcasi. Alzrc bunun bir klon degil, ilk orijinal tasarimlari oldugunun altini israrla ciziyor. Klon 505’ini $400 civari satan bir firmanin orijinal 700’une $650 istemesi garip degil. Rakip firmalar rahatlikla $1000 isteyebiliyorlar.

Diger yandan, Alz’nin handikaplari da yok degil. İlk olarak, nedense ben helikopteri oxy ailesine aitmis gibi goruyorum. Dizayn bana onlari hatirlatiyor. Alz’nin Lynx oxy7’yi cikaramadan bir sekilde bunu ele gecirmis olabilecegini dusunuyorum ? Veya Lynx 700 model cikarmaktan bir sekilde vazgecmis ve bu dizayni Alz’ye satmis olabilir. Tamamen uyduruyorum bunlari yanlis anlasilmasin.

Bence ikinci handikap da su ki, Alz’nin klon markalari arasinda kalite acisindan daha iyi bir yeri olsa da, yine de orijinal urunlerin yanina yaklasmiyor olmasi. Klon Goblin380 ve Gaui X3 modelleri icin cikardigi birkac parcayi inceledigimde malzeme kalitesinden tasarruf etmek icin degistirdikleri noktalari yakindan gormus oldum. Bu tip uygulamalari 700 modelde de yaptilarsa -yaparlar demiyorum, yaptilarsa- ben o 700’e cok sicak bakmam.

Heli’nin fotograflarini gercekten begendim. Dizayn olarak hosuma gitti. Koseli kuyrugun silindire gore dez avantajlarini boyut farkiyla kapatabilecegini umuyorum. Kullanici yorumlarini takip edecegim ☺️
 
Goblin 700 drake edition, logo 690, align 700x, xlpower specter 700, ALZRC 700
Aşağı yukarı hepsi aynı fiyat :D
Fiyatları midlanddan baktım. Şahsen alzrcyi bu kıyaslama içine sokmam için ikinci özgün modelini beklemekteyim :)
Aynen öyle, bugüne kadar hep uygun fiyat politikasıyla giden bir firma Alzrc,
şimdi 700 ürettiler diye bir anda sab yada align ile aynı paraya satabileceklerini düşünüyorlarsa yanılıyorlar,
yeni bir isimle çıkartsalardı olurdu, ama bu şekilde olmaz, kaldı ki aynı fiyatlara satılan kitler harika makinalar, neden aynı paraya risk alıp bunu alsın ki millet ?
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari