Analog vs Dijital Fpv Gözlük

Seyda Ünlü

Yeni Uye
Katılım
31 Ara 2016
Mesajlar
12
Tepkime puanı
6
Yaş
37
Konum
İstanbul/Beylikdüzü
İlgi Alanı
Hepsi
Arkadaşlar görüntü sistemlerini araştırıyorum gözlük üzerinden. Sanırım analog ( karıncalı kötü aktarım yapan) sistemler artık yerini dijital (daha net güzel) görüntülü sistemlere bırakıyor. Dezavantajı var mıdır acaba?

Örnek video:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Merhaba şuan için kullanılabilecek en güzel hd sistem dji fpv sistemidir,ben uçuş yaptım dijitalle gerçekten çok kaliteli görüntüsü kesinlikle parasını hakediyor,amaca bağlı olarak tercih edebilirsiniz ,dijital görüntüde parazit girmiyor ama çok uzaklaştığınızda görüntü birden gidebiliyor (4 km maksimum range) tabi daha pahalı 135 dolar vtx kamera ,analoglar ise 50 dolara vtx kamera alabiliyorsunuz gecikmesi daha düşüktür ve ucuzdur ayriyetten daha hafiftir,dji gözlük alıp hem dijital hemde analog kullanabiliyorsunuz .
 
Bununla ilgili daha önce bir uçuş videosu paylaşmıştım. Yine ekleyim. Bu uçuş DJI fpv sistemiyle yapıldı. Kayıt DJI vericisi üzerinden alınan kayıt. Uçuş boyunca bulunduğum yer ve uçtuğum alanlara bakarak sıfır parazit ve videodakine yakın bir gözlük görüntüsü olduğunu söylebilirim. Bununla ilgili yoğunluğumu atlatabilirsem bir konu açacağım. Tabi benden önce açan olmazsa. Her iki sisteminde kendine göre avantajları ve dezavantajları var mutlaka. Tavsiyem bu işe yeni başlıyorsanız ve imkanlarınız varsa DJI fpv sistemle başlamak en mantıklısı olacaktır.


Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol