APM Uçuş Kartıyla Quadcopter (S500) Yapımı -2 : Gövde Kurulumu - ESC/Motor Bağlantıları

İzzet Camcıoğlu

Moderator
Katılım
14 Ağu 2017
Mesajlar
946
Tepkime puanı
1,940
Yaş
33
İlgi Alanı
Multikopter
Herkese merhaba geçen hafta parça seçimlerini yaptığımız quadcopter'ı bu video ile birlikte toplamaya başlıyorum. Gövde kurulumunun hekzakoptera göre kısa süreceğini ilk videoda söylemiştim. Bu video ile birlikte artık gövdemiz ortaya çıkıyor diyebilirim :) Umarım beğenirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Yine tüm detayların ele alıp, net şekilde gösterildiği şahane bir konu olmuş :thumbup: Emeklerinize sağlık arkadaşlar :bravo::bravo:
 
  • Beğen
Tepkiler: İzzet Camcıoğlu
Okulda bizim toplayacağımız dronun kartı apm2.8; gövde tasarım olduğu için güç dağıtım kartı yok hangi kartı tavsiye edersiniz?
Merhabalar Tuncay bey öncelikle güç dağıtım kartı konusunda marka model önerisi yapabilecek kadar bilmiyorum bu aşamada çok önemli bir seçim olmayacaktır diye düşünüyorum. Çünkü yaptığı iş ve çalışma mantığı çok basit olan bir sistem. Seçim yaparken sadece sisteminizin talep ettiği toplam akım değerini karşılayabilecek güçte olması ve motorlar ile pilden enerji talep eden diğer sistemlerinize yeterli sayıda çıkışı olması yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Umarım yardımcı olmuştur.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari