Art-tech Kumanda Bind Sorunu-Protokol Farklılığı

Ali Akın

Yeni Uye
Katılım
4 May 2019
Mesajlar
4
Tepkime puanı
5
Yaş
39
Konum
Ankara
İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar,

Modelciliğe yeni başladım, o nedenle bu konuda henüz acemiyim. Bu yüzden yaşadığım bir durumu sizinle de paylaşmak istiyorum.

Art- Tech 6 kanallı kumandam var. Kullandığım kumanda şu linktedir:



Halihazırda bir alıcım vardı, yedekte bulunması amacıyla aşağıdaki alıcıyı bir siteden satın aldım.



Ürünü aldıktan sonra kumandam ile bind etmeye çalıştım, kumandanın klavuzundaki talimatları uyguladım, konuyla ilgili videolar izledim, ancak bind işlemini yapamadım.

Mevcut kullandığım alıcı görüntü olarak gelen alıcı ile birebir aynı sadece tek fark yeni gelen alıcıda tek anten varken mevcut kullandığım alıcının iki adet anteni bulunmakta.

Ilave olarak olarak şu an kullandığım alıcıda "DSSS" ifadesi bulunmaktayken bind edemediğim alıcıda "DSM" ifadesi bulunuyor. Sanırım görüntü ve marka aynı olsa bile protokol farklılığından dolayı eşleşme olmadı. Ürünü alalı epey zaman olduğundan iade edemiyorum.

Bu durumda yeni alıcı kumanda ile bind olur mu?



Teşekkürler
 
Son düzenleme:
Ürünü aldıktan sonra kumandam ile bind etmeye çalıştım, kumandanın klavuzundaki talimatları uyguladım, konuyla ilgili videolar izledim, ancak bind işlemini yapamadım............................... Ilave olarak şu an kullandığım alıcıda "DSSS" ifadesi bulunmaktayken bind edemediğim alıcıda "DSM" ifadesi bulunuyor. Sanırım görüntü ve marka aynı olsa bile protokol farklılığından dolayı eşleşme olmadı.........................................
***** Bu durumda yeni alıcı kumanda ile bind olur mu? *****
Bind mümkün değilse bu alıcıyı da değerlendirme adına DSM protokolü ile çalışan Art Tech marka bir kumandaya ihtiyaç duyuyorum, elinde fazla bulunan arkadaşlardan satın alabilirim.
Teşekkürler

Ben bu konuyu bir kaç gün önce gördüm sanki, neyse.
Sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz. sonuç Protokol uyuşmazlığı.:saygilar:

Şimdi sakın yanlış anlamayınız ama, alıcı değerlendirmek için vericisi almak yerine,


işinize yaramayan alıcıyı satsanız da, vericinize uygun bir alıcı edinseniz daha iyi olmaz mı diye düşünmekten kendimi alamadım.:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Akın
Alıcı ve Kumanda arasındaki protokol uyumsuzluğu nedeniyle bind olamıyor ne yazıkki. Levent Bey teşekkür ederim ilginize. Dediğiniz gibi alıcıyı satmak daha mantıklı olacak gibi. Sözkonusu alıcıyı almak isteyen varsa özelden cevaplayabilirim. Iyi akşamlar.
 
Alıcı ve Kumanda arasındaki protokol uyumsuzluğu nedeniyle bind olamıyor ne yazıkki. Levent Bey teşekkür ederim ilginize. Dediğiniz gibi alıcıyı satmak daha mantıklı olacak gibi. Sözkonusu alıcıyı almak isteyen varsa özelden cevaplayabilirim. Iyi akşamlar.

Alıcınız için" (Tıkla) " ne ilan açabilirsiniz. :saygilar:
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari