AT10ii Kumanda için Simulasyon Programı

Katılım
24 Tem 2019
Mesajlar
20
Tepkime puanı
4
Yaş
27
Konum
Konya
İlgi Alanı
Hepsi
Merhabalar, Radiolink AT10ii kumandam var ve bu kumandaya uygun simülasyon programı arıyorum. Windows 10 kullanıyorum. Bildiğiniz bir simülasyon programı var mı uygun?
 
Tam konu actigin baslikta, en ustte simulator konu indeksi var. Hatta bu konunun hemen uzerinde su anda. Linki de bu:

 
RealFlight 7.5 kurdum ve tüm expansion packleri yükledim. RF7 yi açtığımda çöyle bir hata alyorum ve nasıl çözeceğimi bilemedim. AT10ii kumanda ve KSIM 4/8/ALL-IN-ONE dongle var. Taktığımda mavi ışık yanıp sönüyor. Tamama bastığımda hiç bir şey olmuyor.

You must be registered for see images attach
 
Phoenix indirdim ve kurdum, dongle takılı iken o da bu uyarıyı veriyor, dongle bozuk olabilir mi?:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Ahmet bey dongle üzerinde bulunan switch modunu değiştirmeyi denediniz mi? RF7.5,PhoenixRC,Reflex...vb çeşitli modlar var.En azından benim kullandığım dongle da öyle.
 
3 farklı switch var hepsini denedim, olmadı ama. İlk taktığımda sabit yanıyor, switch değiştirip taktığımda ise önce hızlı hızlı yanıp sönüyor sonra yavaş yanıp sönüyor mavi led
 
At9 kumandamda Phoenix Rc5 sim kullanıyorum sıkıntısız. Banggood dan aldığım usb dongle ile..Yalnız dongle ile gelen cd içindeki yazılımı kullanıyorum
 
Cd içersindeki Rf7 yi yüklemeye çalıştım. Fakat kurulum dosyalarından birisi bozuktu (data6.cab ) phoenix rc5 kurup devam ettim
 
Ahmet bey acaba kullanmakta olduğunuz dongle Windows10 ile uyumsuz olabilir mi? Bilgisayarınızın donanım kısmında kumandayı görebiliyor musunuz? Bu arada ben de Radiolink AT10II kumandaya sahibim Windows10'da sorunsuz çalışıyor.Simülatör kullanırken kumandanın kapalı olması gerekmektedir.Kullandığınız dongle ın linkini paylaşabilir misiniz?
 
Deneyemdim, fırsat bulunca deneyeceğim. Denerken kumanda açık oluyordu. kapatıp deneyeceğim bu kez. Teşekkürler.

kumanda bu:
dongle bu:
 
Kullanmış olduğum donglenin aynısı Kumandam AT9. Siz cd ile gelen yazılımı mı kullanıyorsunuz yoksa farklımı ?
 
Kullanmış olduğum donglenin aynısı Kumandam AT9. Siz cd ile gelen yazılımı mı kullanıyorsunuz yoksa farklımı ?
Kendim internetten indirdiğim yazılımları kullandım. Yakında tamamen kaldırıp cd içinden çıkanı kullanmayı düşünüyorum ama pc de cd girişi yok. Arkadaşa verdiğimde bozuk cd demişti. Elinizde çalışan imaj varsa verebilir misiniz?