Bangood'da lipo satışı başlamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banggood fiyat olarak iyi bir site alternatif olacaktır lipolar için, paylaşım için teşekkürler.

@Levent Suberk abi yurt içinde hangi siteyi kullanıyorsunuz lipolar için?
 
F1 Depo, Direnc.net ve Pilot TR den alıyorum Mustafa arkadaşım. :saygilar:

Sağ ol abi, pilot tr harici diğerlerini bilmiyordum onlarada bakarım ama hakan abinin dediği gibi raf ömrü konusu kafa karıştırıyor yurt içi lipolarda o konuyu aşabilen birkaç site bulabilsek güzel olacakta zor bu şartlarda.

Her sene bir kaç kişi çıkıyor li po üreteceğiz, uygun fiyatlı olacak yüksek C li olacak şöyle olacak böyle olacak sonra fıssss ... :undecided:
 
Pillerin stok sayılarını takip ediyorum. Yeni pil gelmişse alıyorum. Bir kere pil aldım, hemen şişti. Ben de ondan sonra stok sayısı yüksekse almaya başladım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp
Lipolar ülkeye girişi yasak malzemeler değil, buraya kadar ulaştıktan sonra gümrükten dönmüyorlar, vergisini ödeyip alabiliyoruz :) BG'da ilginç bir durum vardı, lipolar bazen gönderiliyor, bazen gönderilmiyordu. İçeriğinde lipo olan, örneğin rtf modelleri satmadıkları oluyordu. Ama bazen de satıyorlardı :D Çinlilerin işlerine her zaman akıl erdirmek mümkün olmuyror :D
 
Abi yurtiçinden satın almak en iyisi de, raf ömürleri ne durumda acaba.Gümrük riski olsa bile almaya değer , çok olsa ücret iadesi filan talep edilir, ben göze alınabilecek bir risk olacağını düşünüyorum, en azından taze pil olması açısından.:saygilar:
Pilin taze olması özellikle uzun kullanım için kesinlikle önemli bir parametre :thumbup:
 
Gaoneng Bataryaları %10 İndirimle Satın Alabilirsiniz. İndirim Kodu:5GNB50
 
Pil deyince her lipoyuda alamıyoruz ki, en azından helikopterler için öyle. Bir lipo alıyorsun ucuz diye 3 kullanım sonra bir bakıyorsun olmuş lokum. Lipo da tercihi kaliteliden yana yapmak lazım banggooddaki pilleri pek bilmiyorum o yüzden çok cazip gelmiyor. Evde turnigy hurdalığım var bayramda misafire tutsam lokum diye yemeğe kalkar. Uzun zamandır şerit led lerden başka yerde kullanmadım onları.
 
  • Beğen
Tepkiler: Levent Suberk
Tam doların tavan yaptığı sırada iyi bir atak :laugh:

Zop power piller hakkında iyi tecrübelerim var tercih edilebilir bence.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yunus Emre Oğuz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...